Šta je novo?

Amazon Fire TV

Prilozi

• SmartSelect_20220105-135756_AliExpress.jpg
    SmartSelect_20220105-135756_AliExpress.jpg
    116.3 KB · Pregleda: 46
  • SmartSelect_20220105-135722_AliExpress.jpg
    SmartSelect_20220105-135722_AliExpress.jpg
    197.5 KB · Pregleda: 45
Jel moze neko da mi posalje apk fajl za Joyn? Ne mogu nikako da nadjem sideload verziju za fire tv ili android tv, samo nalazim onu za telefon, a appstore mi je za SAD namesten.

Na tu APP mislis?

Ako je to to, probaj ovu.

Da, ali kad je pokrenem izadje mi greska sa natpisom content not owned.

Ma odavde sam, koristim vpn, ali mi je USA nalog na Amazonu, koristim ga za Prime Video.

Koristim UK kod nas bez problema, kao i drugari kojima sam dao nalog.

Je li probao ko daljinski od eon smart box na firesticku 4k? Potreban radi menjanja kanala na eon i iris aplikaciji, nedostaju mnogo CH+/CH- tasteri?

Nije moguće upariti eon daljinski sa amazon proizvodima. Mozda da se pokusa neki drugi bt daljinski. Najbolje preko hdmi cec koristiti daljinski od tv-a za kontrolu sticka

Je li vam radi HboGO, meni na firestick 4k izbacuje da je potrebno ažuriranje ali ne moze da se pokrene

Sad nešto razmišljam, ja sam na FS instalirao apkove peške, ono, poskidao sa neta. Ima li neki custom store da se instalira, da mogu odatle da skupljam najsvežije verzije aplikacija?

Sad nešto razmišljam, ja sam na FS instalirao apkove peške, ono, poskidao sa neta. Ima li neki custom store da se instalira, da mogu odatle da skupljam najsvežije verzije aplikacija?
Aptoide, Aurora store.. ima raznih al meni licno svi nekako deluju "mrsavo", nepotpuno, svugde nesto fali sto rucno nadjem bez problema.

A radi li neka verzija Eon modovane mobilne aplikacije? Neki link, ako ima?

@psaras
Najjednostavnije , skini UNLINKED apk-store.
U downloader ukucaj 78223 (to je downloader code za ovu apk) skini i instaliraj . Kada ti zatrazi Library Code ukucaj 12341234 i imas prodavnicu sa mnogo aplikacija, mnogo bolju nego sto je vecina alternativnih prodavnica. To je slicno nekadasnjem Filelinked-u, (koji vise ne radi nego sto radi)
Inace mnogo aplikacija se moze skinuti iz downloader-a pomocu downloder kodova, (lakse i brze za kucanje). Ukucaj u googlu ''downloader code'' i moze se mnogo toga pronaci, naprimer
Kod:
https://www.toptvtips.com/best-downloader-codes

Aptoide, Aurora store.. ima raznih al meni licno svi nekako deluju "mrsavo", nepotpuno, svugde nesto fali sto rucno nadjem bez problema.
Pa meni u principu i treba za par aplikacija, samo da ne moram da ih jurim po netu svaki put. Hvala.

Hvala i @midlfinger .

Kupio sam od jednog lika iz Sarajeva Amazon Fire TV Stick 4k Max za 110KM/55€ i instalirao sam kodi i tu noć su mi radili kanali. Sutri dan da upalim kodi kada mi izbaci:
"One of more items failed to play. Check the log for more information about this message".
Ne znam kako ovo popraviti i mislio sam ga baciti sa prozora (ipak što sam jedva pare skupio za njega). Evo sliku mi ne da da pošaljem

Neka, i treba tako. Ljudi naivcine nasednu na price "Extra box sa besplatnim kanalima", pun je FB takvih oglasa, a instaliraju im Kodi i neke addone pa radi dok radi.

Instaliraj Balkan Green i neće da ga bacaš sigurno.

Kupio sam od jednog lika iz Sarajeva Amazon Fire TV Stick 4k Max za 110KM/55€ i instalirao sam kodi i tu noć su mi radili kanali. Sutri dan da upalim kodi kada mi izbaci:
"One of more items failed to play. Check the log for more information about this message".
Ne znam kako ovo popraviti i mislio sam ga baciti sa prozora (ipak što sam jedva pare skupio za njega). Evo sliku mi ne da da pošaljem
Instaliraj STB EMU i ne brigaj.
Besplatnih listi imas koje dobro rade..posaljem ti neku

Nazad
Vrh Dno