- Učlanjen(a)
- 19.01.2021
- Poena
- 115
Znaci nema ni on LAN vec i tu ide adapter..
Jel zna neko kako da se resi taj njihov bloat nepotrebnim aplikacijama?Uz malo truda🛠️ i znanja🧑🎓 , sve to moze da se resi i "Amazonov bloat" i kablovi i adapteri i ostala cuda i da se na zidu vidi samo televizor i 1 kabel (za napajanje prethodno navedenog televizora). Naravno bez kopanja i busenja zida⛏️,
Remove Amazon bloatware and Block Updates | TechDoctorUK
www.techdoctoruk.com
Ako si pogledao sliku mogao si da vidis da se u paketu dobija adapter koji se prikljucuje na mikro usb, a ono sto se na slici ne vidi je da na tom adapteru postoji takodje mikro usb...Znaci nema ni on LAN vec i tu ide adapter..
Nema nikakvih problema, sve navedeno radi sasvim normalno.Pozdrav,
Planiram kupovinu Fire sticka.
Koristio bi se za Youtube, Rts planetu, Stremio, Kodi, Plex, i eventualno neku IPTV listu. Budući da Fire stick nije zvanično dostupan u Srbiji, da li mogu imati nekih problema sa funkcionisanjem navedenih aplikacija? Razmišljam izmedju fire sticka ili mi box s. Znam da na mi boxu bi sve radilo bez problema, ali voleo bi da probam fire stick.
Mislim na bluetooth vezu. Kad na oba upalim BT, vide neke iste uredjaje, ali ne i jedan drugog.Na sta ti mislis? Uparivanje Firesticka sa Firestick aplikacijom na telefonu?
Zarad svih korisnika sadasnjih i buducih moram da kazem sledece : imam 2x Firetv 4k i 1x Firetv 4k max kao i Nvidia Shield TV 2017.@mitar1982 To za server sam samo napomenuo za šta sam ja iskoristio stari stick (a što eto npr ne bi moglo da se isto tako lako uradi sa Fire TV uređajima kad u budućnosti postanu nedovoljno dobri za "HTPC" / media player ulogu).
Nije poenta u tome. Poenta je da je moj stav da su ovi uređaji "uprošćeni" preko mere & da smatram da i najtupaviji i najjeftiniji od tih "samo za streaming" uređaja mora da ima ethernet i ne može da bude baaaaš toliko "black box" fazon da ima napajanje i HDMI out i ćao.
Možemo onda dalje da se slažemo ili je jel ok da jeftiniji uređaji imaju samo 100 Mbps ethernet ili nije.
Streaming servisi isto rade preko neta i WiFi uvek može biti izvor problema i frustracija i zato iako jeste to lepo "vidi nema kablova" treba da postoji built-in "fallback" žično povezivanje za okoline i uslove gde WiFi ne može da završi posao.
@midlfinger Svaki dan![]()
tako da Shield sve redje koristim.
Nema potrebe moze kao game konzola da posluzi - Nvidia’s GeForce NowOnda ga prodaj![]()
Neki koji košta 3-4 hiljade rsdPS4 dzojstik radi bez ijedne greske, bas sinoc probao.
Evo sad probao bas tu verziju koja je izasla November 17, 2021 . I nece da radi. Kaze da je potrebno azuriranje. Koliko vidim nema nigde neka novija verzija.Koju verziju imas? Meni 5.15.0.247.390 radi bez problema. Telenor account
Da li neko koristi UniFi ( SBB ) na Amazon Fire Tv stiku?Pozdrav...
Da ne davim puno, imam jedan problemčić a moguće i da je "problemčina". Koristio do skoro Mi stick i preko njega gledao Eon tv preko Unifi mreže koja je u opsegu sa solitera u blizini.
Rešio da pređem na Fire stick, instalirao Eon aplikaciju, prikačio i skenirao mreže vidljive sticku. Međutim nikako neće da skenira Unifi mrežu iako je uredno telefon pronalazi.
Takođe sve ostale mreže u privatnom opsegu su vidljive.
To mi sad predstavlja problem jer svrha uzimanja Fire sticka je gledanje između ostalog i Eon tv preko Unifi ali kako stvari stoje na žalost ništa od toga.
ima li ko kakvo rešenje ili predlog, ideju kako da se rešim da skenira i unifi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari