Šta je novo?

Amazon Fire TV

Ćomijev stapić ne ubacuje reklame?
Зашто би? Ради на чистом андроид ТВ, тако да нема рекламе. Рекламе су "ексклузива" fireTV OS и Google TV OS, а обадва су у ствари "деривати" андроид ТВ.

Nema reklama, imam i njega, ali je za klasu sporiji od FireSticka. Da ne pričam od nepodržanim audio codecima. 🙄

Nema reklama na Shield u nativnoj YT aplikaciji.

😁 Контао сам да се говори генерално о рекламама које има сам кориснички изглед интерфејса.
Што се јутјуб реклама тиче - користим смарт тјуб некст, тако да сам поштеђен истих.

Ja pricam o normalnoj ceni koja je oko 70e, a ne o ceni koja bude 2 dana godisnje. Mozda ima i Shield negde na nekoj akciji za black friday za 50e, ne znam.
Budimo realni, stikovi su na popustu barem 5-6 puta godisnje tako da nema nikakvog razloga da ga neko kupi po "normalnoj" cijeni. Za moje potrebe, kao HTPC, savrsen uredjaj. Imam za svaki TV kuci po jedan i jos sam jedan uzeo za rezervu da mi stoji ako neki slucajno crkne. A lancer ni ne konstatujem, bukvalno pojma nemam sto reklamiraju :)

4k max pa i Cube 2 generacije daju mnogo za uloženi novac.

Jel probao neko ovu metodu za remapping na nekog od novijih update-a? Kod mene radi, ali ja imam stariji firmware.

Sad sam proverio, sve je okej s linka. Probaj ponovo
Neće i dalje da otvori link.imam fire stick prve generacije možda je i do toga.Probao sam da instaliram Aquia Vavoo addon u kodi 18.9 na njemu ali recimo nema dva zip fajla kao u uputstvu da izaberem za kodi 18 ili 19 nego instalira 2.05 i kasnije nema tog video adona u repozitoriju a na telefonu je kodi 20 i na njemu mogu mada instalira isti zip fajl.

Kod ukucas u downloader i ide na link ka mediafire, to funkconise, bar kod mene. Ne bi trebalo da ima veze koji ti je firestick, to je vazno samo kada se instalira apk ali ti nemas taj problem vec otvaranje linka u downloaderu. NE znam sta moze biti, nek proba jos neko pa javi.

Prilozi

• 20230124_100937.jpg
    20230124_100937.jpg
    186.3 KB · Pregleda: 82
Neće i dalje da otvori link.imam fire stick prve generacije možda je i do toga.Probao sam da instaliram Aquia Vavoo addon u kodi 18.9 na njemu ali recimo nema dva zip fajla kao u uputstvu da izaberem za kodi 18 ili 19 nego instalira 2.05 i kasnije nema tog video adona u repozitoriju a na telefonu je kodi 20 i na njemu mogu mada instalira isti zip fajl.
Slikaj, da vidimo kakva greska je u pitanju.

Kod ukucas u downloader i ide na link ka mediafire, to funkconise, bar kod mene. Ne bi trebalo da ima veze koji ti je firestick, to je vazno samo kada se instalira apk ali ti nemas taj problem vec otvaranje linka u downloaderu. NE znam sta moze biti, nek proba jos neko pa javi.

Slikaj, da vidimo kakva greska je u pitanju.
Trenutno sam na poslu slikam kad dođem kući ali u downloaderu u adres baru kada ukucam kod krene da učitava i onda se pojavi adresa tipa http;//4.102.394. i piše nešto web page invalid arguments ili tako nešto.

Hvala svma na pomoći,ne znam da li je rečeno u predhodnim postovima ali Iris Smart aplikacija ne može da se instalira na firestick prve generacije jer je kod njega android 5 a aplikacija je kompatibilna sa androidom 7 i više.Iris go radi ali uz instaliran mouse toggle i nije baš najbolje rešenje ali ako gledate 2-3 programa nije problem.

Drugari,koja vam je zadnja verzija softvera ma 4k sticku?

Sinoc mi je cube 2ng gen povukao neki update, i vidim da sam dobio 1gb u internoj memoriji. Ranije je pisalo da je slobodno 12 gb od 16 gb interne, sada je slobodno 13.
Verzija trenutna je fire os 7.6.2.4

Да ли је неко успео ову апликацију да инсталира на стику??? У питању је апликација за филмове и серије, има и наше преводе, сексије и под секција свих стриминг сервиса, само нисам успео никако на стику 4к Макс да инсталирам, да ли је неко успео, можда???Screenshot_2023-02-06-14-00-54-290_com.hdobox.jpgIMG_20230206_131055.jpg

Да ли је неко успео ову апликацију да инсталира на стику??? У питању је апликација за филмове и серије, има и наше преводе, сексије и под секција свих стриминг сервиса, само нисам успео никако на стику 4к Макс да инсталирам, да ли је неко успео, можда???Pogledajte prilog 374870Pogledajte prilog 374869
hdo.app/tv

skini ovde

hdo.app/tv

skini ovde
Хвала на информацији друже такође има управо сам нашао преко кода ако некоме буде требало случајно, код је 795282
hdo.app/tv

skini ovde
Хвала на информацији друже такође има управо сам нашао преко кода ако некоме буде требало случајно, код је 795281

Imas masu takvih aplikacija i to bez reklama za razliku od te.
Potrazi APKTIME aplikaciju i u njoj imas gomilu raznih aplikacija itd.

Nazad
Vrh Dno