- Učlanjen(a)
- 25.11.2006
- Poena
- 495
EDIT 2, nakon nekoliko sync i delete data opcija firestick je povukao izmene regiona i adrese i sad radi 🙂
Hvala @Citizen Kane na predlogu 🙂
Hvala @Citizen Kane na predlogu 🙂
Restart...izvinjavam se, samo restart, ne reset potpuniDa resetujemo ili restartujemo?
Ako je tv full hd i rezolucija ce biti full hd.Drugari ubedise me da Firestick ima smisla da se kupi vise nego kineski android box-ovi pa da pitam par stvari. Da li ima veze ako se 4k firestick ubode u fullhd televizor, da li pravi problem ili se normalno samo prebaci na nizu rezoluciju? Vidim da takav problem postoji sa Mi stikovima. Druga stvar da li ima smisla da se uzima 4k max ili je 4k sasvim dovoljan za youtube, stremio, neki iptv eventualno i klasicno pustanje video ? I jos jedna stvar nigde ne vidim da se spominje grejanje samog uredjaja, da li to znaci da to aposlutno ne pretstavlja problem? E da setih se jos jedne stvari, da li je potrebno dodatno napajanje samog stika ili ne mora?
Unpared zahvalan
Za tvoju upotrebu je dovoljan obični 4k. Koristi zasebno napajanje ali može i na usb od tva pošto radi na 5v/1a punjaču, a usb od tva bi trebalo da to moze da isporuči. Isto rezolucija tva nema veze jer sam stick moze da skalira rezoluciju i samo 4k u nazivu samo daje na znanje da može da pušta 4k sadržaj. Evo ja koristim 4k max na 1080p tvu bez problema.Drugari ubedise me da Firestick ima smisla da se kupi vise nego kineski android box-ovi pa da pitam par stvari. Da li ima veze ako se 4k firestick ubode u fullhd televizor, da li pravi problem ili se normalno samo prebaci na nizu rezoluciju? Vidim da takav problem postoji sa Mi stikovima. Druga stvar da li ima smisla da se uzima 4k max ili je 4k sasvim dovoljan za youtube, stremio, neki iptv eventualno i klasicno pustanje video ? I jos jedna stvar nigde ne vidim da se spominje grejanje samog uredjaja, da li to znaci da to aposlutno ne pretstavlja problem? E da setih se jos jedne stvari, da li je potrebno dodatno napajanje samog stika ili ne mora?
Unpared zahvalan
I Iris i Eon rade bez problema, takodje i drugi Iptv programi. Uzmi Max i miran si godinama.Hvala, zanima me samo da li bez problema radi eon i eventualno iris ?
Kao i da li moze da se instaliraju neki programi koji su ok za pustanje m3u lista iptv?
Uzmi windscribe na mesec dana za 3e. I gledaj eon za cenu jedne krofne 😉Gledao bih dok sam na odmoru EON, ima li neka preporuka za vpn koji može da se instalira i da simulira Srbiju, u tom smislu? Još ako je free 🙂
Ovo ja pokušavam već nekoliko dana jer mi treba RTS u Bosni pa koristim i srpski eon ( na Telemach eon bih nema RTS kanala ) ali nema šanse pokrenuti eon čim uključim neki vpn ( pokušao sa windscribe , express vpn i surfsark vpn)Uzmi windscribe na mesec dana za 3e. I gledaj eon za cenu jedne krofne 😉
Ja malopre gledao izbaci mi cenu 119$... Jel to popust uz Prime ili...?
Da da, samo Prime ima ovakve akcije. Vidim ja da ću preći na kocku kroz par meseci xDJa malopre gledao izbaci mi cenu 119$... Jel to popust uz Prime ili...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari