Analayzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2012
- Poena
- 225
Za letenje će da vidimo dok se malo upoznam sa tom kalibracijom i ostalo a model je ovaj. + oko 2200 din za carinu.
Pogledajte prilog 485034
Ja sam imao problem sa limitima, karica Yettel banke, samo sam povecao dnevne limite transakcija sa 10 na 20 i na kraju normalno radilo.Da li je ko imao problema sa placanjem na AliExpresu, poslednjih par dana? Uvek placam virtuelnom karticom, Banca Intesa, ali za weekend nikako nije htela uplata da prodje. Probao Visu i Master. Izbacije gresku da je Limit premasen, proveravao i povecavao limite na karticama za koje su virtuelne vezane.
Probao i danas i opet nece, razlika je da sam sad imao i onu verifikaciju SMS porukom, ali transkacija nije prosla...
A gde mogu to da vidim. Imas li link?Postoji još uvek članstvo i sad poeni se računaju godišnje. Zadnji presek je bio valjda maj 2024. pa bi trebalo sad u maju da bude novi presek stanja.
Idi na feedback i onda ti na profilu otvara opciju My AE gde je opcija članstvo.A gde mogu to da vidim. Imas li link?
Idi na feedback i onda ti na profilu otvara opciju My AE gde je opcija članstvo.
Pre desetak dana je radilo, retko otvaram pa ne znam da li sredjuju stranicu a ne verujem da su ukinuli tu stranicu jer je tu bilo još opcija.Page under maintenance
We are working hard to fix this problem. Please check back later.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari