Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Za letenje će da vidimo dok se malo upoznam sa tom kalibracijom i ostalo a model je ovaj. + oko 2200 din za carinu.
Pogledajte prilog 485034

Sa srećom :) nadam se da će te Dron poslužiti i ja sam bio jako zainteresovan da kupim dron sa Alija čak sam uradio porudžbinu do kraja ali sam ipak odustao nakon što sam video snimak koleginice koja je uzela sličan dron, osim što taj dron ima lošu kameru on se bukvalno lansirao u desnu stranu i leteo van kontrole, posle tog neuspelog prvog pokušaja, usledio je drugi koji je bio još gori odleteo je isto van kontrole ali ovog puta u okean i to je to... Nakon svega viđenog na kraju sam ipak uzeo dji mini 4k jeste da je mogo više skuplji međutim to je cena koju moraš da platiš ako želiš odličnu fotografiju i kontrolu drona...

Moguće da nije uradila kalibraciju kako treba ali sve i da je uspela da iskontroliše dron fotografija je bila očajna tako reći neupotrebljiva...

Da li ste nekada imali problema sa stvarima koje ste poručili a da su označene sa Choice?
Do sada sve što sam poručivao sa tom oznakom je bilo i više nego korektno ali mi se zadnje vreme pojavljuje Choice na mnogo proizvoda koje prodaju neke nove radnje sa generičkim imenima, malo porudžbina/follovera i bez ocena, a cene su veoma povoljne.

Da li je ko imao problema sa placanjem na AliExpresu, poslednjih par dana? Uvek placam virtuelnom karticom, Banca Intesa, ali za weekend nikako nije htela uplata da prodje. Probao Visu i Master. Izbacije gresku da je Limit premasen, proveravao i povecavao limite na karticama za koje su virtuelne vezane.
Probao i danas i opet nece, razlika je da sam sad imao i onu verifikaciju SMS porukom, ali transkacija nije prosla...

Da li je ko imao problema sa placanjem na AliExpresu, poslednjih par dana? Uvek placam virtuelnom karticom, Banca Intesa, ali za weekend nikako nije htela uplata da prodje. Probao Visu i Master. Izbacije gresku da je Limit premasen, proveravao i povecavao limite na karticama za koje su virtuelne vezane.
Probao i danas i opet nece, razlika je da sam sad imao i onu verifikaciju SMS porukom, ali transkacija nije prosla...
Ja sam imao problem sa limitima, karica Yettel banke, samo sam povecao dnevne limite transakcija sa 10 na 20 i na kraju normalno radilo.

Ma jok, nece, evo probao opet. Iznos koji placam 6,39USD, stavio limite 20EUR na kartici za koju vezujem virtuelnu i 2000RSD limit, kad kreiram virtuelnu karticu i ne prolazi. Probah da stavim i da je virtuelna kartica za visestruko placanje, jer sam do sad uglavnom stavljao da je za jednokratno, ali rezultat isti.

Hvala na odgovorima, svakako.

Gde ono bese moze da se vidi koliki poena imate kao clan alija?

Aha ok. Ja reko to je jos aktuelno. Pitam se kako nas sada klasifikuju pa da nam daju bolji deal nego nekome ko skoro pa nista ne porucuje preko alija.

Postoji još uvek članstvo i sad poeni se računaju godišnje. Zadnji presek je bio valjda maj 2024. pa bi trebalo sad u maju da bude novi presek stanja.

Jel može neko sa MKD nalogom i novčićima da mi proveri koliko ispada ova multimedija? Verzija Color: 7870-9 inch-4G-64G

112$ +5.26 shipping
Poanta kod MKD naloga je u većem popustu za novčiće

Jasno sve, meni sa SRB nalogom 180$ + 5$ shipping...

4% daju za novčiće

Prilozi

• IMG_20250411_151930.jpg
    IMG_20250411_151930.jpg
    27.6 KB · Pregleda: 48
Da, ali razlika u ceni... Sigurno je 7870-9 inch-4G-64G verzija?(ima i drugih 9inch 4-64

@Astmario

Ne mora niko da ti proverava , poenta je da mozes sam - samo u app u profilu umesto Srbija stavis Makedonija.

Za 150$ kod nad mozes da kupis dobar Samsung ili Lenovo tablet ( sa sve garancijom )

Hvala sale, u pitanju je multimedija za auto, znam šta tražim k takvu ovde ne mogu naći, tablet ipak ne mogu ugrađivati u auto jer nemam adekvatan prostor za to.

Ako narucujes sa AE racunaj da ces najverovatnije platiti i carinu .

Nisam detaljno gledao , da li taj model koji gledas ide potpuno u ( 2DIN ) okvir na "instrument tabli " ili izlazi malo van gabarita.

Za koji auto trazis - Reno,Nisan,Dacija ?
Da li kacis na komande na volanu ?

Dacia. Vec uzimao za staru, sad promenio kola... Prošli put carina prihvatljiva, oko 3000din. Multimedija je standardnih 9", veća od klasičnog 2din, mora posebno uzeti maska, nje ima za moj auto u 9", kao i canbus adapter ko želi komande na volanu. Prošli put uzimao na sličnoj FYT hardverskoj platformi TS18, u suštini lepo radi, ali vidim sada i brže TS10 i ovu sa 7870 procesorom pa razmišljam da dodam nešto love za bolje.

Poslednja izmena:
U kom momentu su prodavnice sa AE proizvode poceli da naplacuju kroz postarinu a ne kroz cenu proizvoda? Ne secam se da je ovoga bilo pre 5+ godina. Danas kad nesto gledam vecina ih stavljaju niske cene, a onda neku sumanutu cifru za postarinu. Npr. mala stega (stotinjak grama tezine) koja im kosta 5 dolara, a postarina 16 dolara.

Stigla mi posiljka sa Alija. U pitanju je memorija placena $25, a sad mi za preuzimanje posiljke zaracunali 740 din. Posiljka je imala kod za pracenje kod nas u posti. Da je isla kao neregistrovana verovatno bi izbegao ove troskove za koje pretpostavljam da je PDV u pitanju. Pre nego je preuzmem pitacu postara sta predstavlja taj iznos za placanje.

Da, PDV i ono čuveno otvaranje paketa ili kako ga već nazivaju... :)

Nazad
Vrh Dno