Stize za 10-15 dana do nas na carinu ali prodje jos toliko dok carina ne prosledi dalje.Nisam bio na času, koja je fora ovo sa shipingom, za kupovinu na današnji dan piše da stiže između 5. i 18. septembra? Dosta skraćen rok u odnosu na ranije.
Te neregistrovane mi obično stižu za dvadesetak dana. Ove sa praćenjem stoje po mesec dana na niškoj carini.Koji vam je vremenski rekord u dostavljanju posiljke s Alija od pristizanja u Srbiju?
Meni jedna LA...HU i jedna UC...HU od 1. avgusta stoje.
Verovatno nije ništa cudno samo sam radoznao do kojih ekstrema Posta ide u svojoj neorganizovanosti i neradu...
Ocigledno nemaju na stanju, ili im se ne isplati da salju za Srbiju, ako oni otkazu paket dobijaju penale zato traze da ti otkazes paket.Već par puta mi se dešava za neke sitne kupovine da mi traži "Edit adress". Jednom prodavac tvrdi da adresa ne postoji i da otkažem porudžbinu (još čekam da vrate novac), drugi put samo piše "Edit adress" ali mi ne da da promenim inače tačnu adresu. U međuvremenu nekoliko kupovina prošlo bez problema.
Zna li neko o čemu se radi?
Meni se to desi kad je paket vec pred isporuku. Dobijem takvu poruku, a paket mi bude isporučen u narednih dan,dva.Već par puta mi se dešava za neke sitne kupovine da mi traži "Edit adress". Jednom prodavac tvrdi da adresa ne postoji i da otkažem porudžbinu (još čekam da vrate novac), drugi put samo piše "Edit adress" ali mi ne da da promenim inače tačnu adresu jer sam je već jednom "promenio". U međuvremenu nekoliko kupovina prošlo bez problema.
Zna li neko o čemu se radi?
Svaki put plaćam drugom (virtuelnom) karticom tako da ne brini.Игром случаја морам да мењам картицу, да ли кинези нешто затежу око додавања друге картице на налог тј. траже ли неке додатне гаранције и информације или је то то?
Najverovatnije. Meni su tri posiljke od tri razlicita prodavca koje nemaju nikakve dodirne tacke nekako dobile isti tracking broj LA....HU i sad su na carini od pre nekoliko dana kao jedan paket umesto tri. Isto jos dve posiljke od dva razlicita prodavca su mi na carini sa istim tracking brojem od 5. avgusta. Spajaju posiljke cak i od razlicitih prodavaca kamoli istih, samo nisam ispratio gde posto sam relativno skoro poceo ponovo da narucujem, mozda dok ih razvrstavaju u Madjarskoj.ne mogu da nađem u pretrazi: ako uzimam više različith stvari od istog prodavca, u ovom slučaju ugreen official store, i za sve stvari piše Choice AliExpress commitment Free shiping, Tracking available (LA...HU pretpostavljam), je l' mi sve stvari šalju kao jedan paket ili kao više različitih? da pazim da ne pređem ukupno 50e? odgovara mi da šalju kao jedan.
Svaki put plaćam drugom (virtuelnom) karticom tako da ne brini.
Registrovani paketi koji zaglave na niskoj carini radi carinjenja stoje po mesec dana, videcemo da li i duze... Neregistrovani stizu preko niske carine za oko 25 dana vecina, neki i duzeDa li vam stizu paketi sa Alija. Meni vec 2 nedelje nista. Kazu da je kolaps u postama zbog paketa sa Temu-a. Ne znam ima li svrhe narucivati vise sa Alija kad sa Temu-a stize za 15ak dana?!
Apsolutno stižu. Čini mi se, nikad brže!Da li vam stizu paketi sa Alija. Meni vec 2 nedelje nista. Kazu da je kolaps u postama zbog paketa sa Temu-a. Ne znam ima li svrhe narucivati vise sa Alija kad sa Temu-a stize za 15ak dana?!
Stižu normalno, ove pošiljke koje imaju praćenje...prošlog meseca su malo kasnile ali ne strašno, možda pet, šest dana u proseku...ove neregistrovane su uvek bile lutrija pa i sada, nekada stignu za dvadesetak dana a nekada posle tri meseca, to je prosto tako i na to treba računati prilikom poručivanja...Da li vam stizu paketi sa Alija. Meni vec 2 nedelje nista. Kazu da je kolaps u postama zbog paketa sa Temu-a. Ne znam ima li svrhe narucivati vise sa Alija kad sa Temu-a stize za 15ak dana?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari