Pazi stvarno! Pih. Ostah bez peškira. 😏Jel i vama nestala igra Grow to get????
Ja bio na 15% i dobio BiH peškire 😂Pazi ztvsrno! Pih. Ostah bez peškira. 😏
Pazi ztvsrno! Pih. Ostah bez peškira. 😏Jel i vama nestala igra Grow to get????
Ja skupio 14 onih jorgovana (ili čega već). Zalivao za poslednji.Ja bio na 15% i dobio BiH peškire 😂
Jesu. Ja sam odustao od kupovine nekih stvari koje sam baš hteo da kupim.Je l jos neko primetio da su od danas cene drasticno skocile? Dva, cak tri puta?
Pa ja napisah da je AliEx Standard Shipping bio ponudjen (i izabran) kao default. Logicno je bilo ocekivati da tracking bude LA-HU jer sam pre samo 2 dana od istog prodavca kupio nesto drugo i opet mu je AliEx Standard Shipping bio 'default' pa sam i dobio LA-HU tracking broj. Znaci iznenadio me je sa ovim 'levim' trackingom (CNG) koji prvi put vidim. A zbog nemogucnosti da se forum pretrazi sa upitom koji je dug samo 3 karaktera, nisam uspeo da nadjem da se bilo gde spominje 'CNG'. Tako da je savet 'ne panicite' malo teze sprovesti u delo.Nece se pretvoriti u LA...HU jer je CNG skracenica za Cainiao Global.
Dobices UC...HU broj ako je neregistrovana posiljka.
Opustite se malo, ne panicite.
To je tacno, stara taktika svih prodavaca, ali recimo neki modeli autica koje povremeno uzimam, a imali su cenu od 6.5-7dolara (uz novcice moglo da se spusti i do 5.3-5.5 dolara), sad kostaju duplo vise, preko 13 usd i plus na novcice daje 2%. Razumem da podignu pre neke manje ili vece akcije ali ovo je bas 100% uvecanje u odnosu na redovnu cenu.Ide akcija uskoro, cene moraju da "padnu" da bi akcija bila akcija.
Nesto ne verujem da ce biti nekih specijalnih popusta ali videcemo.
Ionako vise nemam nista specijalno da kupim![]()
To sa LSxxNL sigurno si kupio neki proizvod sa baterijom ili nešta što pripada grupi sa posebnim rukovanjem, nije standardna pošiljka i onda šalju preko NL ili SG.
Ko redovno kupuje upućen je u CNG oznaku, uvek se prvo pojavi ona i može za 5 minuta da se promeni u standardni broj a može i za jedan dan.
Moja jutrošnja kupovina i u toku dana su već ubačeni standardni brojevi za dve a treća možda se pojavila a možda ne ali do jutra će biti sigurno LA. Prve dve su LA i UC, ne čučim ceo dan na AE a i ne pratim non stop jer znam koja oznaka će biti a valjda će stići jednog dana.
Da da tako sam i ulazio u poruke.Na telefonu uđi u aplikaciju preko ikonice, ne preko vidžeta ako si ga stavljao,
tako da imaš pristup accountu, orderima isl. Gore desno je ono zvonce sa 259 nepročitanih spamova 🤪
tu pogledaj dal imaš nešto tipa Grow to get Notification ili tako nešto.
Expired
For your security, this order has been closed and refunded due to an invalid tracking number provided by the seller. You'll receive a refund within 3-20 business days.We're sorry for any inconvenience caused and the seller will be warned according to platform regulation.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari