I meni pre par dana stigla jedna krpa, od dve naručene. Nisam se žalio…Stigao mi polovičan order sa Alija. Naručio sam dve krpe za kola (ovde sam video tu akciju, verujem da znate na koje krpe mislim). Međutim, samo mi je jedna stigla, otvorio sam dispute. Prodavac tvrdi da je poslao dve. Izgleda da ću morati da se oprostim od ~30 din
![]()
Imao sam letos slicnu situaciju sa jednom prodavnicom, kada je sve funkcionisalo oko slanja u najboljem redu. Pisao sam im direktno i rekao sam da ne mogu da porucim isti proizvod za Srbiju i nakon par sati mi rekli da mogu da porucim. Nisu znali u cemu je bio problem, ali su ga resiliBas sam hteo da pisem na tu temu i vidim tvoj post. Prosle nedelje od ponedeljka sam se dopisivao sa njihovom podrskom konkretno od Factory Direct-a vezano za slanje za Srbiju.
Oni mi pisu da nije bilo nista blokirano i da nema razloga, pa im ja slao broj posledjeg paketa koji sam narucio i koji mi je stigao a koji sam ponovo hteo da narucim i nisam mogao.
Pa je to trajalo neko vreme i poslednje sto su mi pisali da ce istraziti o cemu se radi jer kao nema razloga da ne moze da se posalje.
Ja udjem sutradan i vidim da je bilo sve dostupno za narucivanje za Srbiju sto sam hteo, tako da sam 17.01. uspeo da narucim te stvari koje sam hteo.
E sada, sta je to onda bilo u pitanju nemam pojma.
Link za krpe ne radi vise, ocigledno su sve u Srbiji.Mislim da nisi trebao da otvars dispute za 30 dinara, veca je steta nego korist..sad ce lagano taj prodavac da nam banuje slanje za nasu zemlju...mogao sam ti i ja dati krpu, porucio sam dve stigle dve...u dva razlicita pakovanja
Da nisu mojecije li smo onda mi krpe uzeli? @TsarOfZanzibar molim za pomoc 😂
Da, kao električni brijač za bradu samo što ima veću obuhvatnu površinu i oblik sa 7 noževa za glavu. Lako se čisti jer se noževi otvaraju, a čistim prvo četkicom pa posle isperem mlazom vode. Koristim ga otprilike na svaka 2-3 dana već 2 meseca, a moj rođak koji mi je i preporučio već 6 meseci i nikakvih problema nije imao. Ako se odlučiš možda je dobro da naručiš i dodatne noževe jer u uputstvu piše da treba da se menjaju svakih 6 meseci.
Uh, narucila sam od njih basesu magnetic wireless charger, kad danas stigne ogrlica😵😵😵 Uredno su mi naplatili pdv i otvaranje 400 dinara i sada kada hocu da otvorim refund ima samo opcija da vratim (return) nema kao pre refund only... ne znam kako to da resim.Ko zna šta je tu u pitanju. Našao sam neke punjače koji Factory Direct Collected Store šalje za Srbiju.
Za sada sam otvorila refund/return, sačekaću da reše slučaj, ako budu rešili da moram da vratim proizvod, kontaktiraću. Više me je zanimalo da li je neko imao takav slučaj i kako je ispalo, jer je pre moglo pri otvaranju disput-a da se izabere refund only, sad nema opcije, automatski ide return.
Sa datumima 23. 12 i 25.12 završene, stigle. Od 22.12. i dalje stoji na niškoj carini.Nisu krpice u pitanju al je fm transmiter za auto.
Stoji i dalje na carini jos od 22.12.2023
Otvorio zalbu za refund, odbijena.
Stoji li jos nekom paket na carini , duze od mesec dana?
Zanimljiva situacija za istu seriju kodova
Zastoj u Madjarskoj , zadrzavanje kod nas na carini preko mesec dana...
![]()
Meni stiglo jutros 2 30x40 umesto 2 30x30, izgleda da im je kineski metar.Poslao i meni 2 30*40 umesto 30*60, ali ne ljutim se. Ionako je ovo postalo zezanje u nekom momentu, sta ce mi 10 ovakvih krpa ako cemo realno
Ali mi je najjaci feedback 5* na ovo sto sam mu napisao
Pogledajte prilog 425529
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari