Sta su pametne ulicne kutije, mislim da to ima samo dexpres koji se zove paketomat. A ako se dobije potvrda da nije paket stigao iz poste kako se to prilozi mislim jel to kao medjunarodni papir pa se vidi tacno ili treba da se prevodi ili sta vec?
Ja hocu da narucim robu u vrednosti 150 dolara da skinem sa kartice pare pa iscitavam par dana sve oko narucivanja, pa ako mi nece pola stici stvari onda mi se ne isplati. Probao sam da nadjem na engleskom i srpskom kako tacno funkcionise dostava ali bezuspesno, jer ne kontam bas kako nesto za dzaba ili 2 dolara stize iz kine u srb. Da li neko ima neki link ili da kaze bar koje su osnovne razlike izmedju ovih razlicitih kineskih nacina dostave, koje su najbolje opcije, ae standars shiping koliko sam primetio uglavnom ima traking, covek gore preporucuje Cainiao standard for special goods, a negde sam procitao da prodavci salju i na drugi nacin mimo onog na koji si narucio.
A i generlano uporedjivao sam AE cene u odnosu na KP cene nekad deluje da je KP jeftiniji. Mozda ja ne znam da trazim.
Pogledajte prilog 365034
Ovo prvi put vidim ae selection saver, ima tracking, brze stize u odnosu na ovu drugu opciju a ta druga je bila izabrana po defaultu