Ali možeš da aktiviraš njihov AliPay.Pozdrav kolege,
Jel sam dobro video ili nema plaćanja preko Paypal-a?
Koji je benefit?Ali možeš da aktiviraš njihov AliPay.
Nem' pojma, ranije mi se videla nasa zastava na komentarima, a i sve ove stvari za koje sam screenshot-ovao komentare su narucene za moju adresu u Srbiji. Bug verovatno u desktop browseru, iz Android aplikacije mi se vidi Srpska zastava.Otkud im Moldavska zastava za RS?
Meni je sve u viš listama, razvrstano u nekoliko kategorija, pa odatle kupujem i kada kupim samo izbrišem iz liste. Korpu koristim isključivo kada znam da ću baš taj proizvod kupiti pa ga ubacim dok ne pronađem još nešto što tražim pa djuture sve platim.Kako zaobilazite pravilo da u korpi može biti max 100 proizvoda?
Kad vidim nešto interesantno samo ga dodam u korpu i tu čeka odluku da li ću kupiti ili obrisati ili naći neku bolju opciju na istu priču (sličan proizvod sa istom funkcijom).
Nekako mi je stavljanje u viš liste nezgrapno, nisam navikao na to.
Sve je dobro primećeno i opisano, imao sam i ja jednu situaciju sa vraćanjem, gde sam takođe propustio dat rok za vraćanje neispravnog predmeta jer nisam želeo da se izlažem dodatnim poštanskim troškovima uz nesiguran konačan ishod.Moram reci a verovatno će se i ostali članovi složiti da je AE sve gori i gori u odnosu prema kupcu.
Narulio sam neki pribor za auto, nekoliko sitnica na kojima piše Renault (sve ukupno placeno oko 38$)
Samo na jednom predmetu je nepravilna oznaka i pise enault jer se "R" slovo negde izgubilo.
Pokrecem spor, tražim partial refund u iznosu od 8$(samo vrednost jednog predmeta)
Prodavac ne odgovara u predviđenom roku i sad Aliexpres umesto da reši spor oni donose odliku
da je čitav paket potrebno vratiti kako bi se ostvario povraćaj od 38$. Sada prodavac ima ponovo 3 dana fore da dostavi
adresu za povracaj paketa.
Prvo, ne pada mi napamet da placam povratnu poštarinu u Kinu.
Drugo, samo jedan predmet mi je faličan, ostali su ok
Ovo nije prvi put, Aliexpres "kupuje vreme" za prodavce,
ovo se često događa da Aliexpress sada evidentno na njihovoj strani i donosi nelogične odluke
Da ne zaboravim i ovo, Dispute u novom dizajnu sajta je osmišljen tako da više kupac ne može uneti bilo kakav komentar dodatni
niti podneti bilo kakvu primedbu. Ako sam između opcija
1. Refund & Return
2. Refund
odabrao opciju 2, zašto tražiš povraćaj robe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari