Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Mislim da hoće, tako mi barem reče jedan kinac.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Hoce cim Sing post obnovi isporuku za Srbiju ali i jos za mnostvo zemalja tada ce se odblokirati isporuka..
Kad pise Arrived at destination country/Region jel to znaci da je posiljka na nasoj carini? Imam mozda oko 15 posiljki neke stoje na carini nasoj preko mesec dana, A za vreme korone stizali su mi paketi po neki. Zasto nasi na carini ovako otezu nije mi jasno ?
Kad pise Arrived at destination country/Region jel to znaci da je posiljka na nasoj carini?
Naručio sam pre neki dan plastičnu kadicu igračku ćerki za kupanje lutki, danas u tracking vidim sledeće:
Pogledajte prilog 286552
Ne znam zašto je zabranjeno slanje obične igračke?
Pre ove narudžbine sam poručio istu stvar preko drugog prodavca, ali pošto je isteklo 90 dana, a roba još uvek nije stigla, poslao sam dispute i aliexpress je odlučio u moju korist. Sada čekam da me refundiraju.
Ne znam šta da radim sa ovom porudžbinom? Da li da kontaktiram prodavca ili da sačekam još par dana da vidim da li će on mene kontaktirati?
Inače sam novi u naručivanju sa Aliexpressa, i izgleda da sam izabrao baš nezgodno vreme. Naručio sam ukupno 4 pošiljke, tri u martu i jednu sad pre neki dan (ovu što se vraća prodavcu). Od toga mi je stigla samo jedna pošiljka. Za jednu pošiljku piše da je u Srbiji još od aprila, ali nikako da je dobijem. Za nju nisam uložio dispute jer je mala vrednost, rekoh da ne grešim dušu znajući kakva je naša pošta.
Treća pošiljka, isto kadica, i dalje je izgubljena negde u međunarodnom tranzitu. Nakon poslatog dispute-a, prodavac se nudio da mi vrati pare preko paypalla, ali nisam pristao. Sad čekam Aliexpress da me refundira.
Četvrta pošiljka, vraćena prodavcu sa aerodroma u Kini u roku od nekoliko dana.
Što bi se reklo, baš me je krenulo.
Ama i ova naša pošta ne radi kako treba. Prema broju za praćenje lepo piše da je pošiljka stigla još 28. maja na aerodrom i od tada čeka. Imam takve 3 pošiljke sa istim statusom. Evo skoro će mesec dana da se povlači kroz naše službe a ja tu ništa ne mogu da uradim, jer su kauboji. A i ko da ih kontroliše kako rade?
Kako si samo zakljucio da nasa posta ne radi kako treba? Na osnovu kineskog pracenja?! Svasta. He, i oni su kauboji.![]()
Odavno nadlezni u "vrhu" Poste Srbije NECE da rade i da menjaju sistem.Rade po principima od pre 40-50 godina :S:
"Drzavne jasle" pa ih nije briga dok god plata leze na racun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari