dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Ne moras , mozes da otkazes porudzbinu
Ne moras , mozes da otkazes porudzbinu
Odgovoriće ti za 8 dana![]()
Evo ja sam naručio stolicu iz Ike-e, još u ponedeljak a kažu da će mi je isporučiti 02 Juna, ni ja ne kapiram kako nešto što kupim na KP i što je 200km od mene bude isporučeno u roku od 2 dana a Ikei koja je 40km treba 2 nedelje ali eto.
Prodavac je procenio da mu treba 9 dana da pripremi i pošalje ti porudžbinu, ili da ti poništi porudžbinu a onda ćeš opet čekati jedno nedelju dana da ti se novac vrati na račun.
Često je prodavac zapravo preprodavac i nema na stanju ono što si naručio već mora da vidi sa prodavcem kod kojeg kupuje on ima li ovaj dotični proizvod na stanju.
Možda mu treba više vremena da proizvod dostavi do neke veće pošte kad će se videti prvi status pošiljke putem broja za praćenje a možda je jednostavno ostavio sebi vreme
da ne mora da radi na brzinu, možda radi sam pa mu treba više vremena... 1000 razloga zašto je stavio toliko vremena.
Možda ti on pošalje i za 2 dana mada ti to neće puno značiti s obziorm koliko se čekaju porudžbine iz kine koje nejdu DHL-om ili sličnim brzim kurirskim službama.
Šta je ovo sa Alijem? Samo dhl radi ili uopste ne salju za srbiju. Hoću da naručim neku glupost od 5 evra, a ono siping 35 evra dhl om... to je nešto od skoro čini mi se
Šta je ovo sa Alijem? Samo dhl radi ili uopste ne salju za srbiju. Hoću da naručim neku glupost od 5 evra, a ono siping 35 evra dhl om... to je nešto od skoro čini mi se
Svi se nadamo da ce se uskoro vratiti na tako da kazem staro. Svakako ce artikli biti skuplji nego pre korone, ali bar da vrate free shiping.Ima li neki info gledam sad hteo sam da poručim razne sijalice za auto(pre sam poručivao i za moj i ćaletov redovno) sad sve te sijalice i razne druge stvari naplacuju poštarine za paketic od 10$ poštarina 30$ pa naviše . A to je sve pre ovog problema sa kradjom i koronom bilo free... mislim sad jedino mogu maske i kabliće da poručujem i nista više. Da li će ovo stanje da se vrati na staro ili jok?
Da li će ovo stanje da se vrati na staro ili jok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari