Znam ni ja ne vidim koris ali mi zanimljivo da svako jutro klikcem i zalivam bar kad mi je dosadno i imam slobodnog vremena.Ja imam 46 drva čitava šuma i nikakva korist od toga
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Znam ni ja ne vidim koris ali mi zanimljivo da svako jutro klikcem i zalivam bar kad mi je dosadno i imam slobodnog vremena.Ja imam 46 drva čitava šuma i nikakva korist od toga
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Možeš otvoriti dispute.Već drugi put mi prodavac produžuje Purchase Protection. Ne razumem šta ja imam od toga sem da prodavac zaštićuje samog sebe jer ne mogu da otvorim dispute, već treba da čekam da istekne produžena zaštita.
Ili mogu otvoriti dispute?
Jel sme sad da se otvara dispute Kinezima ?
Zbog Corone i vanrednog stanja .
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cadastro_de_Pessoas_FísicasŠta je *mjau**mjau**mjau**mjau*ni CPF broj koji mi traži sistem da ukucam prilikom dodavanja nove kartice za plaćanje?
Kontaktirao sam njihovu blago retardiranu podršku koji me ubeđuju da sam iz Brazila i da odem u konzulat da uzmem CPF broj.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
To je jos u KiniSta bi ovaj status trebalo da znači, i dalje nisam video papirić u sandučetu?
Pogledajte prilog 282860
Koliko dugo ti je paket bio zadržan na carini?Meni je juče poštar doneo paket, rade normalno.
Koliko dugo ti je paket bio zadržan na carini?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Koliko dugo ti je paket bio zadržan na carini?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Juce stiglo na carinu, danas doneo postar, android tv box...Takodje neki kabl, narucen pre 22dana danas stigao...Ljudi jel nema zastoja dostave i paketa porucenih iz kine zbog virusa, sve radi regularno ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari