kao sto je @jericho napisao...Niste mi jasni svi vi koji dobijete ostecenu, polomljenu, neispravnu robu i hocete da se "pogadjate" sa prodavce i da mu platite deo cene za takvu robu jer eto moze nesto da se budži...
A da li bi ste vi uopste kupili od njega takvu polomljenu stvar za tu neku koliko god manju cenu?!
Moj savet vam je da za sve sto je felericno, iz bilo kog razloga, reklamirate i trazite povrat novca u potpunosti.
Sto ne pakuju bolje, pa da se ne lomi roba, sto uopste prodaju ako ne mogu zaraditi i pored silnih reklamacija zbog ostecenja...?
Vasi su novci, pa postupite kako vam volja...
Status:
The supplier is processing your order
Reminder:
Happy Chinese New Year from all of Chinese sellers at AliExpress! It’s been a challenging start of year, and we’d like to thank you for being with us. In response to newly announced extension of Chinese New Year holiday and related regulations, please kindly be noted that your order might be shipped with a delay due to the extended holiday (Jan 19th PT-Feb 18th PT). We are sincerely sorry for the inconvenience caused. Should you want to cancel the order, please contact the seller, or our customer service team if you have any questions or concerns. Your order will be automatically cancelled if the seller fail to ship your order in 18days
Trenutno ne mogu da ih kupim za novčiće, dakle to je moguće samo kada su velike rasprodaje? Drugim rečima, da čekam?![]()
Nisam čest kupac, tako da mi Select i Seller kuponi ne znače puno.
Ima li smisla skupljati novčiće?![]()
Jel krenuo ali sa radom, jel krenulo slanje?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Imaju rok isticanja, ja ih skupljam od početka i u jednom momentu su mi samo skinuli priličnu količinu.
Отежан саобраћај са НР Кином
Пошта Србије обавештена је од авио-превозника Lufthansa и LOT да су ради превенције опасности од ширења коронавируса летови према Народној Републици Кини обустављени до даљњег, што ће утицати на уобичајено поштанско пословање у размени пошиљака. Стога молимо кориснике услуга Поште Србије за разумевање, а о свим променама правовремено ћемо вас обавештавати.
Mislim da je za ovo kriva naša poštaMeni danas stigle dve sitne posiljke iz oktobra na koje sam vec i zaboravio i otpisao ih, za jednu sam i dobio refund jos pre mesec dana.
Kontam ako nadjem neki kupaci da sad narucim za more krajem avgusta. Uglavno na aliju vise ne kupujem.
Mislim da je za ovo kriva naša pošta
Da li je u pitanju pošiljka sa brojem za praćenje?Ne da je kriva, nego su dokazani hohstapleri ! Dobijem od Kineza 26.12.2019. mejl da je moj paket stigao u Srbiju !
Cekam 15 dana, racunam praznici plus njihov strajk i mejlom ih pitam gde mi je paket. Odgovor, paket nije stigao u
Srbiju, zalite se Kinezima ! Pogledam ponovo pre 10 dana preko postanske potrage, kad ono, paket stigao 26.12.2019 u Srbiju i isporucen nn osobi na Vozdovcu, a ja u Starom Gradu ? Opet napisem im mejl i kazem da mi daju moj paket koji su mi ukrali i dostavili nn licu, sto mislim da je cista laz, jer tako prikrivaju kradju. Znate li sta su mi odgovorili ? Paket je urucen /ne napisu kome/ a vi ako hocete da se zalite, zalite se Kinezima, jer su pogresno adresirali ? Pri prijemu mejla od Kineza za 26.12.2019, lepo pedantno su napisali moje generalije 100 % tacno. Nista mi ni ostaje nego da ih tuzim, a trebao bih i mupu da ih za prijavim za kradju !
Da li je u pitanju pošiljka sa brojem za praćenje?
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Sami Kinezi su mi poslali mejl da je roba stigla u Srbiju, sa onom grafikom o kretanju robe, drugo neznam !
I meni su davali lažne brojeve za praćenje, pa ode kod drugog. Ako imaš registrovanu pošiljku, možeš da vidiš kome je uručena i onda otvoriš dispute. Ako je ne registrovana pošiljka, dešava se da budu lažni statusi. Zato sam te pitao da li je registrovana ili ne registrovana pošiljka.Sami Kinezi su mi poslali mejl da je roba stigla u Srbiju, sa onom grafikom o kretanju robe, drugo neznam !
Od black friday-a na ovamo bukvalno mi pola paketa ne stize. Stizu sitnice u kovertama, bilo sta krupnije i ne stigne.U poslednjih par meseci kupovina na Aliju je čista lutrija, bar za mene. Desi se da mi u razumnom roku (tridesetak dana) stigne nešto što mi baš i nije bitno, a da oni što mi treba nikako ne stiže, ni posle 60 dana. Doduše, jednom mi se desilo da mi paket stigne posle nekoliko meseci, kad je već odavno prošao refund. Svakako, sada je jasno da će zbog virusa sve biti poremećeno, ali bojim se da dobar deo odgovornosti snosi i naša pošta.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Ne da je kriva, nego su dokazani hohstapleri ! Dobijem od Kineza 26.12.2019. mejl da je moj paket stigao u Srbiju !
Cekam 15 dana, racunam praznici plus njihov strajk i mejlom ih pitam gde mi je paket. Odgovor, paket nije stigao u
Srbiju, zalite se Kinezima ! Pogledam ponovo pre 10 dana preko postanske potrage, kad ono, paket stigao 26.12.2019 u Srbiju i isporucen nn osobi na Vozdovcu, a ja u Starom Gradu ? Opet napisem im mejl i kazem da mi daju moj paket koji su mi ukrali i dostavili nn licu, sto mislim da je cista laz, jer tako prikrivaju kradju. Znate li sta su mi odgovorili ? Paket je urucen /ne napisu kome/ a vi ako hocete da se zalite, zalite se Kinezima, jer su pogresno adresirali ? Pri prijemu mejla od Kineza za 26.12.2019, lepo pedantno su napisali moje generalije 100 % tacno. Nista mi ni ostaje nego da ih tuzim, a trebao bih i mupu da ih za prijavim za kradju !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari