Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Odgovorio mi je Kinez i izvinjava se što se to desilo, kaže da će uskoro da se javi za solucije. Nadam se da će rešiti bez dispute-a i da će poslati drugi. Dok ne pošalje novi, ja ne povlačim dispute.

Kako da uzmem ovaj aliexpressu coupon, ne vidim ga nigde?
10f190842f52fba6270b01e9cd38707a.jpg
d4627601776751615783b114bb6255b8.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ako misliš na taj $12, odavno je rasprodat.
Edit: I taj od $2 je izgleda..

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jel samo meni stizu po par poruka od AE prodavaca u svako doba dana (nekad u 2 ujutro nekad u podne) u vezi nekih promocija? Svaki dan mi stigne neka poruka...

Kinez se javio i ispao korektan skroz. Stavio mi cenu da košta 0.01 dolar i da poručim opet. Tako sam i uradio i povukao dispute. Valjda će stići ok.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Verovatno hoće. U međuvremenu nemoj da označavaš da ti je prva pošiljka stigla dok ne dobiješ i ovu drugu. Ako ističe rok, traži mu da ga produži, samo tako ćeš zadržati kontrolu u slučaju da ipak budeš morao da se žališ Aliju. Jer za drugu pošiljku čak i ako ne stigne nema svrhe da otvaraš dispute kad stoji cena od $0.01

Da da, dok ne dodje ništa ne potvrdjujem.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Je li uspio iko da ugrabi ovaj 20-50 kupon? Ja sam uspio 5-10, 20-50 nestane u milisekundi...

Koji? Kako se dobija?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Na početnoj stranici ispod 11.11 SALE imaš grab coupons. Svako par sati izbacuju određene količine kupona (koliko - nemam pojma, u sekundi prođu).

Isteklo vrijeme za edit..

Ja se naoružao za ponedeljak. [emoji1]
cdab895b308286fcaa2aaddc80ee173d.jpg

Mi 9T, Nillkin masku i staklo za 9T i još par maskica i kablova..
Držim konvertibilne marke zato što onda znam koliko nešto košta, ne moram stalno iz dolara da prebacujem a i znam koliko će mi tačno povući sa kartice.
Evo samo za tebe i u dolarima. [emoji3]

a9c9ffb0ce27bf9dedf63ae39dbe6b90.jpg

Poslednja izmena:
Mi 9T, Nillkin masku i staklo za 9T i još par maskica i kablova..
Držim konvertibilne marke zato što onda znam koliko nešto košta, ne moram stalno iz dolara da prebacujem a i znam koliko će mi tačno povući sa kartice.
Evo samo za tebe i u dolarima.

Onaj prvi zlata vredi :)
Ja sam planirao loreo sat, mozda jos koji sat, dodatak za dijagnostiku, videcu koliki je ukupni popust na mikroskope, mozda diamond tester i jos neke sitnice maskice, tecnosti i slicno.

Imaš još šanse za ovaj prvi kupon. Ujutru u 9 pa u 1 popodne dijele. Uđi minut prije 9 u grab coupons i kad odbroji do 0:00 spamuj prstom get now, dobre su šanse da ćeš dobiti.

Da čujem, ko sutra radi (ja) pa najverovatnije neće ni pogledati aliexpress a ne još da sedi sa zapetim prstom pred ekranom :d

Ja ne znam šta ste se toliko napalili na taj 11.11 niti su to neki popusti u odnosu na redovnu cenu, niti ti kuponi nešto znače. Moraš da kupiš nešto za 100-200$ da bi dobio 15$. To se jedino isplati ako baš u toj prodavnici želiš da kupiš robu koja toliko vredi. Ostalo im je sve navlakuša i reklama.

Ja čekam da prodje 11.11 da bi nešto kupio

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja sam naručio sve što sam mislio pre 11.11...jeste malo skuplje, ali makar neću čekati 2 meseca da stigne.

Ja ne znam šta ste se toliko napalili na taj 11.11 niti su to neki popusti u odnosu na redovnu cenu, niti ti kuponi nešto znače. Moraš da kupiš nešto za 100-200$ da bi dobio 15$. To se jedino isplati ako baš u toj prodavnici želiš da kupiš robu koja toliko vredi. Ostalo im je sve navlakuša i reklama.

Pa popusta realno nema, ali kuponi znace. Eno imas kupon od 5$ na kupovinu od 10$ sto je odlicno ili 20$ na 50$, a ima i krs kupona naravno, ali moze da se ustedi dosta ako imas dobre kupone.

Dovoljno je sekund prije. [emoji1787]

U kom delu se ti kuponi nalaze? Ja sam nedavno pazario oko dolar manje na min 10 $ kupovine...i to mi vise ne pokazuje...

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Zaista me mrzi da svako malo pišem isto. Pogledaj par postova iznad.

satovi su najjeftiniji 11.11, to ti mogu potpisati posto sam pratio cene cele godine. i na to ako jos ucarim koji kupon, nije lose.

Ja čekam da prodje 11.11 da bi nešto kupio

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odustao sam od cekanja kada sam shvatio da je jeftinije na ebay, a i tamo neke kupone dele.

na aliju su strasno bezobrazni postali sa shippingom, ovo sto sam hteo od 5-10$ samo shipping, na ebay free.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno