Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Cekam da kliknem za onaj kupon od 5 dolara, i na sekund nestane konekcija, ponovo se povezem i vise nema nicega na stranici, i ako je pisalo 15 minuta do pocetka...

Kako me iznerviraju svaki put sa ovim njihovim glupostima od kupona. Bolje da ne daju ništa onda, klikćem svaki put danas za ovaj od 20 dolara kupon i skoro svaki put mi iskoči "oops, system is busy" je*** vas sistem.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Ne znam da li si svjestan koliko ljudi čeka i spamuje za kupon, dobro im ikako radi sistem.. :)

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ma svestan sam itekako, ali me nervira što nikad nisam uspeo da uzmem neki kupon.
I ona prodaja uz coine plus određena svota novca, bukvalno je nemoguće kupiti nešto na taj način.
Taman sam planirao da uzmem Amazfit Pace uz ovaj kupon od 20 dolara, ali ne da mi se da uštedim.

Moguće je, ja sam kupio 2 stvari do sada. Kada imaju manje količine ne nadaj se puno. Gledaj da ima bar 50 za prodaju i moraš biti mnoogoo brz.

Ima li viš lista ograničenje po broju artikala koji mogu da se "snime"?
Znam da korpa može max 100 artikala da sadrži i posle krene da izbacuje grešku ako pokuša da se doda nešto.

Moguće je, ja sam kupio 2 stvari do sada. Kada imaju manje količine ne nadaj se puno. Gledaj da ima bar 50 za prodaju i moraš biti mnoogoo brz.

Uspeo sam jednom i ja da kupim ali mi poslali neki privezak umesto onog što sam kupio i kao rekli preračunali se koliko imaju dostupnih artikala za prodaju i poslali privezak kao znak paznje. :D

I meni je izbacivao grešku "oops, system..." ali sam dobio ona dva manja kupona 5na10.

Select kuponi su se mogli iskoristiti čitavih 10 sekundi za mobilne telefone. Klasična prevara...

Poslednja izmena:
Da li je mozda neko kupovao kopije Lego kocaka? Ako jeste, vrede li cemu?
Ja sam kupovao Lepin, odlična kopija Lego kocki, identične su kao original, materijal mi deluje isti, težina kocki ista, uklapaju se čvrsto kao i Lego. Kao da ih prave u istoj fabrici, pre podne prave Lego a posle podne Lepin.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ja ne znam šta ste se toliko napalili na taj 11.11 niti su to neki popusti u odnosu na redovnu cenu, niti ti kuponi nešto znače. Moraš da kupiš nešto za 100-200$ da bi dobio 15$. To se jedino isplati ako baš u toj prodavnici želiš da kupiš robu koja toliko vredi. Ostalo im je sve navlakuša i reklama.
Ne bih se složio. Ima mnogo dobrih popusta, samo treba pregledati sve. Ja sam upravo naručio Redmi K20 6/128 i Nillkin masku i staklo za 210€ sve zajedno.

Jel neko može da preporuči neki dobar deal za neki Android box? Gledao sam Beelink GT-King, ali kontam da će tu da me zvekne i carina, a ne planiram da se igram na njemu...

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja malopre poručih tanix tx3 sa bangood. Ali uzeh da mi stigne kod drugara u Austriji, brže stigne i nema carine i pdv.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Kakav sam ja baksuz to je strašno. Naručim u prvih par minuta od početka rasprodaje Amazfit Pace i valjda zbog opterećenosti servera ne prepozna mi da imam select kupone i ostanem bez dodatnih 6 dolara popusta.

Ako nekom treba kupon za 7$ popusta na porudžbine preko 50$: BUY1111

Kakav sam ja baksuz to je strašno. Naručim u prvih par minuta od početka rasprodaje Amazfit Pace i valjda zbog opterećenosti servera ne prepozna mi da imam select kupone i ostanem bez dodatnih 6 dolara popusta.

Nikom nisu radili select kuponi izgleda. Ni u prvom minutu rasprodaje a ni sada.

Meni su 2$ select kuponi radili kad je pocela rasprodaja, evo sad mi ne rade vise.

Sta se desi ako dobijam refund na karticu koja je istekla? Istice mi kartica sledeceg meseca, a kontam da cu verovatno morati da refundujem nesto sto porucim danas.

Kad god pokušam nešto da platim, samo izbacuje system error.

Ne znam, da li je Ali ili Intesa u pitanju.

Nešto je prošlo, za ostalo, ne znam da li će ispasti, kao da sam dvaput nešto platio.

Za ovo što prošlo, ne stiže SMS od Inteze. Kartica je obična Visa Electron.

Haos.

Sajt im je preopterecen, meni je posle nekih 5 min stigla poruka da je placeno, a na sajtu u porudzbinama se jos nista ne vidi, i dalje u korpi kao da tek treba da se plati. Treba im vremena da sve obrade...

Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk

Kad god pokušam nešto da platim, samo izbacuje system error.

Ne znam, da li je Ali ili Intesa u pitanju.

Nešto je prošlo, za ostalo, ne znam da li će ispasti, kao da sam dvaput nešto platio.

Za ovo što prošlo, ne stiže SMS od Inteze. Kartica je obična Visa Electron.

Haos.
Intesa ima nadogradnju sistema, sve je obustavljeno... Navodno ce resiti sutra i kao internet bankarstvo i sve ce proraditi, a neki pominju u petak tek... Meni je isto proslo i da je odobrena kupovina, ali sa druge strane opet mi stoji pay now kada odem na order. Pitanje da li ce ovo proci uopste, nasli su sada da nadogradjuju sistem tokom produzenog vikenda i praznika.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

ali sa druge strane opet mi stoji pay now kada odem na order.

Upravo to, kupovina prošla, ali ne i plaćanje.

Međutim, meni počinje automatski da je ono što je na pay now, polako prebacuje da je plaćeno.

Upravo to, kupovina prošla, ali ne i plaćanje.

Međutim, meni počinje automatski da je ono što je na pay now, polako prebacuje da je plaćeno.
Sad kao sve prolazi, prihvaceno je, ali sada ceka konfirmaciju u narednih 24 casa... Ukoliko intesa ne potvrdi konfirmaciju preko swifta alijevoj banci, sve porudzbine ce biti odbijene. Ja se nadam da ce intesa srediti ovo sto pre, inace smo dzaba sve radili.... Bas bzv

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

@Forceptor
Ne boj se, neće biti ništa odbačeno, čim si ušao u fazu konfirmacije bezbedan si, samo će potrajati dan-dva-tri duže (a možda i manje).
I ja sam imao isti problem sa Intesom danas 2 puta, postoji u chatu sa "veštačkom inteligencijom" obrazac da pošalješ screenshot plaćanja i kratku poruku, pa će to neko pogledati. Ja zvao Intesa call centar za hitne probleme sa autorizacijom i taržio da mi bar daju šifru autorizacije pa da je napišem, one devojke samo znaju da kažu da je uplata prošla a sve drugo ne vide. Ja taman krenuo da radim screenshot od obaveštenja na engleskom sa intesinog sajta, kad krenule da stižu konfirmacije. Odvratno iskustvo ...

Inače, što se select kupona tiče uvek su radili i danas takođe, moguće je da neki ne znaju kako se koriste. Moraju da se skupe artikli iz jedne ili više radnji koje prihvataju select kupone (neke ne prihvataju, piše sve lepo kod cene) i ako se skupi dovoljno cena se umanjuje. Npr. ako je select kupon 2/15 mora da se čekira dovoljno artikala koji idu sa tim kuponom, tj. u vrednosti od bar 15 dolara i onda se umanjuje za 2, ako ima za $32 umanjiće se za 4, naravno ako imate select kupone u walletu. Ne mogu da se kombinuju različitiselect kuponi, npr. 2/15 i 6/65, tj. mogu ali nezavisno jedni od drugih u nekoj npr. većoj narudžbini.
I da - od letos se select kuponi ne primenjuju na poštarinu, znači mora da se skupi baš isključivo od same vrednosti robe.

Mislim da bi na 250$ trebalo primjeniti. Imam oko 200$ select kupona i uz artikal je pisalo da prihvata select kupone. Jednostavno nisu radili.

Malopre imao tri porudzbine i jos uvek mi nije stigla sms poruka od Intese. Visa Internet kartica.

Nazad
Vrh Dno