Uspeo sam jednom i ja da kupim ali mi poslali neki privezak umesto onog što sam kupio i kao rekli preračunali se koliko imaju dostupnih artikala za prodaju i poslali privezak kao znak paznje.Moguće je, ja sam kupio 2 stvari do sada. Kada imaju manje količine ne nadaj se puno. Gledaj da ima bar 50 za prodaju i moraš biti mnoogoo brz.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Ja sam kupovao Lepin, odlična kopija Lego kocki, identične su kao original, materijal mi deluje isti, težina kocki ista, uklapaju se čvrsto kao i Lego. Kao da ih prave u istoj fabrici, pre podne prave Lego a posle podne Lepin.Da li je mozda neko kupovao kopije Lego kocaka? Ako jeste, vrede li cemu?
Ne bih se složio. Ima mnogo dobrih popusta, samo treba pregledati sve. Ja sam upravo naručio Redmi K20 6/128 i Nillkin masku i staklo za 210€ sve zajedno.Ja ne znam šta ste se toliko napalili na taj 11.11 niti su to neki popusti u odnosu na redovnu cenu, niti ti kuponi nešto znače. Moraš da kupiš nešto za 100-200$ da bi dobio 15$. To se jedino isplati ako baš u toj prodavnici želiš da kupiš robu koja toliko vredi. Ostalo im je sve navlakuša i reklama.
Nikom nisu radili select kuponi izgleda. Ni u prvom minutu rasprodaje a ni sada.Kakav sam ja baksuz to je strašno. Naručim u prvih par minuta od početka rasprodaje Amazfit Pace i valjda zbog opterećenosti servera ne prepozna mi da imam select kupone i ostanem bez dodatnih 6 dolara popusta.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Nikom nisu radili select kuponi izgleda. Ni u prvom minutu rasprodaje a ni sada.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Ne dobijas refund na karticu nego na racun, dobit ces ga normalno, jedino ako u medjuvremenu ne zatvoris racunSta se desi ako dobijam refund na karticu koja je istekla? Istice mi kartica sledeceg meseca, a kontam da cu verovatno morati da refundujem nesto sto porucim danas.
Intesa ima nadogradnju sistema, sve je obustavljeno... Navodno ce resiti sutra i kao internet bankarstvo i sve ce proraditi, a neki pominju u petak tek... Meni je isto proslo i da je odobrena kupovina, ali sa druge strane opet mi stoji pay now kada odem na order. Pitanje da li ce ovo proci uopste, nasli su sada da nadogradjuju sistem tokom produzenog vikenda i praznika.Kad god pokušam nešto da platim, samo izbacuje system error.
Ne znam, da li je Ali ili Intesa u pitanju.
Nešto je prošlo, za ostalo, ne znam da li će ispasti, kao da sam dvaput nešto platio.
Za ovo što prošlo, ne stiže SMS od Inteze. Kartica je obična Visa Electron.
Haos.
ali sa druge strane opet mi stoji pay now kada odem na order.
Sad kao sve prolazi, prihvaceno je, ali sada ceka konfirmaciju u narednih 24 casa... Ukoliko intesa ne potvrdi konfirmaciju preko swifta alijevoj banci, sve porudzbine ce biti odbijene. Ja se nadam da ce intesa srediti ovo sto pre, inace smo dzaba sve radili.... Bas bzvUpravo to, kupovina prošla, ali ne i plaćanje.
Međutim, meni počinje automatski da je ono što je na pay now, polako prebacuje da je plaćeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari