To ti je pandan PP-u samo ruski, njime sve mozes da placas u Rusiji, a i ponesto van recimo na AE.WebMoney? šta je to?
Kartica prolazi uvek, thou.
Svasta, nijednom mi se nista nije vratilo, sve mi stize u roku od 7- 10 dana, evo i sad cekam dva paketa, jedan je juce krenuo ka Srbiji nakon 3 dana Kine i tu je u subotu/nedelju, drugi danas dobio TN i za 2-3 dana i on napusta Kinu.U poslednja 2 meseca imao sam 17 razlicitih porudzbina. Od toga su mi stigle 2, ostale 15 sve dispute i vracene pare. Ne znam sta se ovo dogadja.....ali sigurno u narednom periodu necu nista porucivati sa Alija.![]()
Svasta, nijednom mi se nista nije vratilo, sve mi stize u roku od 7- 10 dana, evo i sad cekam dva paketa, jedan je juce krenuo ka Srbiji nakon 3 dana Kine i tu je u subotu/nedelju, drugi danas dobio TN i za 2-3 dana i on napusta Kinu.
Ja ne znam jel mi svi porucujemo sa istog AE ili vi imate neki fake AE, haha, stvarno.
Delujemi nerealno(ne kazem da lazes) ta prica iz mog dugogodisnjeg iskustva.
Pa lepo napisa da ne mislim da lazem.Ne znam sto bi lagao, porucujem sa Alija vec 4 godina sigurno, stiglo mi je preko 100 paketa. U poslednjih nekoliko meseci ( 2,3 ) ne stiže mi gotovo ništa. To su uglavnom neke sitnice, tipa usb kabal, slusalice, usb fleska, sat, tripod itd. Sve se vrti oko 5,6 dolara i to porucujem sa prodavnica na aliju koji imaju 90% pozitivnog feedbacka i preko 3-4000 porudžbina. Nisam menjao adresu, ništa nisam menjao da bi uticalo da mi ne stiže. Tipa od 8 stigne mi 1 a ostale 7 ništa i idu na refund. Stvarno mi nije jasno gde i šta je problem.
Samo da kažem da je u pitanju grad Niš.
... cena sigurnije i brze postarine je cesto veca nego cena same sitnice koju kupujes, tu je problem.
Mislim da sam zadnji put via CN isao pre 7-8 godina.
Te neregistrovane posiljke ili cn posta su uzasno spore i nesigurne i desava se:
1)da im treba bas, bas puno da stignu 90+ dana
2)nikada ne stignu
Nemam WM nalog , ali evo za probu vidim da AE nudi opciju placanja preko WM
Pogledajte prilog 276586
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari