Šta se dešava ako kartica istekne, a refund nije stigao?Jel se produzilo vreme za povrat novca od refunda ? Proslo skoro 20 dana nema ni traga od povrata novca, a kartica mi istice za 10-tak dana ?
Sta dalje raditi...?
Kontaktirao sam Telenor banku i rekli su mi da je samo bitno da tekući račun bude aktivan i novac će stići, iako je kartica istekla.Šta se dešava ako kartica istekne, a refund nije stigao?
Ili ako npr. otvaramo dispute, a kartica sa kojeg je kupljen taj proizvod je istekla, ili je jednostavno ugašena, da li novac može da se primi na drugu karticu koja je vezana za račun u drugoj banci?
Iz jagodine sam.. Ali zivim u sloveniji pa gledam dal bolje tamo ili ovde da mi stigne. Nisam se raspitao za slo oko carine nista,ako ima nekog da i to zna neka napise. Konkretno ja sam u novoj gorici.@ faca
Uvek i za svaki kupon pise od kada do kada vazi
i na sta bi trebao da moze da se primeni * ( * pojedine narandzaste nije moguce iskoristiti )
@ dekishaa
Postoji tema Carina na posiljke - ima preko 1500 strana
Ako si sa podrucja BG carine , mozes da posaljes mejl sa dokazima o placanju .
Ako je cena realna , prihvataju je i na tu sumu racunaju carinu+pdv.
A jesi li pokusao da koristis onaj novi chat koji treba da zameni messages?
Jesi li ti pogledao od kad do kad su validni ti kuponi?
Mozes sve da koristis od 11.11 do kraja dana.
Zennioptical sledeći puthvala sasa022
Inace da se pohvalim, bio sam kod doktora uradio oftamoloski pregled i poslao kinezima recept, da mi posalju naocare sa staklima, dosta je komplikovan recept, stiglo juce, i stavim ja naocare i gledam monitor a on malo trapezasto izgleda sa desne strane![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari