Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Što ovde postavljate pitanja o pošiljkama kada imate temu za to?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja u poslednjih nedelju dana imam problema sa plaćanjem preko mobilne apk. Naime AliExpress mi pošalje poruku da mi je banka sprečila plaćanje. Radi se o Virtuon kartici Rajfhazen banke. Pitao sam i njih, a oni kažu da nije do njih. Pisao ovima sa AliExpress-a, ali nema odgovora. Ima li neko sličnih problema i kako ih rešiti?

Virtuon_RFh.png

Ja u poslednjih nedelju dana imam problema sa plaćanjem preko mobilne apk. Naime AliExpress mi pošalje poruku da mi je banka sprečila plaćanje. Radi se o Virtuon kartici Rajfhazen banke. Pitao sam i njih, a oni kažu da nije do njih. Pisao ovima sa AliExpress-a, ali nema odgovora. Ima li neko sličnih problema i kako ih rešiti?

Probaj sa pc-a ili drugog tela..

Poslednja izmena:
Kao kad bi ti ponudio magičnu krpu dimenzija 15x15cm i rekao da njome možeš da brišeš prostor od 200m kvadratnih 20 puta i to bez vode...
Odeš na YT i potražiš nešto na foru "Chinese power saving device"
[YOUTUBE]E5eVVynjrU4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ne vredi ničemu.
Po opisu služi da stabilizuje napon (a stabilizator nije jer nema utičnicu u koju bi mogao da uključite uređaj), skladišti i vraća uskladištenu energiju (očigledno bez baterija i akumulatora).

Za tu cenu ne bi me čudilo da je unutra samo ta sijalica da svetli, kobajagi radi.

Ahahaha, pa za ovu cenu je bukvalno samo ta sijalica, i mozda par nalepljenih velikih matica da dobije na tezini.

Narucio upravo ovo.
98f4880338c43eedee538310497e74f7.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Da da, to je odlično, staviš to premazes telefon može da ispada telefon, ne grebe se.

Ta Nano zaštita samo štiti od grebanja, od padova ne štiti uopšte.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Rastavio ga Poljak
UTB8.kJ4g3nJXKJkSaelq6xUzXXaW.jpg

UTB8J6GTBmnEXKJk43Ubq6zLppXay.jpg

I onda kao gledas Feedback, pa nesto zakljucujes da li valja ili ne. Nemaju ljudi pojma...

Poslednja izmena:
Lepo na Aliju pitaju kako ocenjujete komunikaciju sa prodavcem i koliko je brzo poslao predmet. Naravno 5 zvezdica a za kvalitet šta se prodaje - ko te pita. Pita on koliko je tačan opis ali ako je opis dovoljno širok kvalitet može biti za kantu a opet tačan opis.

Naravoučenije, feedback prodavca samo gledati u smislu da li je toliko pošten da stvarno sve pošalje, na vreme i dobro upakovano.

Za kvalitet toga što se naručuje gledati negde drugde.

Odmah na open dispute?
Da li se čeka da vrate pare ili vraćaju odmah?
dfae5eb23c1ba5cc0b9ad8f3608f643b.jpg
a60b2e368ecfe34bfe9996ba0e270825.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

@Balkan Spy

Obavesti prvo prodavca , pa ako pocne da vrda otvori dispute

runl.jpg

Evo šta se desi kad kliknem na sličicu. Ne znam da li uopšte ima smisla da mu pišem...

Ima skoro 3000 predmeta i preko 95%. Ovaj kupilo preko 150 sa dobrim ocenama i komentarima, pa nestao...
cdd0eeec72cf87b3e69161651bf1e500.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Muljač, obrisao je proizvod ili mu je ali obrisao taj proizvod, moguće da će uskoro cela radnja da nestane...

Da nije narucivao neko elektroniku od 200e al sa dostavom u Madjarskoj?
Ne bi da mi madjari naplate carinu kao ovi nasi :)

Sent from my LG G4 using Tapatalk

Zasto mislis da Madjari ne bi naplatili carinu za posiljku iz Kine?

Pitam...sto rece jedan nas kolega sa foruma da u Nemacku je slao svasta nesto i nikad nije platio carinu,pa ne znam dal je tako i u Madj.

Lepo na Aliju pitaju kako ocenjujete komunikaciju sa prodavcem i koliko je brzo poslao predmet. Naravno 5 zvezdica a za kvalitet šta se prodaje - ko te pita. Pita on koliko je tačan opis ali ako je opis dovoljno širok kvalitet može biti za kantu a opet tačan opis.

Naravoučenije, feedback prodavca samo gledati u smislu da li je toliko pošten da stvarno sve pošalje, na vreme i dobro upakovano.

Za kvalitet toga što se naručuje gledati negde drugde.

Na zalost, u pravu si. Stigla mi navlaka i neka folija za mi8. Kroz folliju ne mozes da gledas koliko je zrnasto, a refleksija gora nego bez zastite. Navlaka ne prelazi preko ekrana. Pise da je debela 0,5mm, a ona 1,25mm. Ocene 5.0 za foliju i 4.9 za navlaku. E sad, nisam kupio napamet nego procitao preporuku na 4pda.

Dodatak na tvoje naravoucenije: ..., a i to te mogu *****ati ;)

Da iz Kine

Pise da je debela 0,5mm, a ona 1,25mm.

A jesi li citao dole u opisu proizvoda - verovatno stoji da je moguca greska sto se tice dimenzija +- 2cm zbog manuelnog merenja?
To stoji u gotovo svakom opisu proizvoda...

:)

Posle 90 paketa za 2 godine, danas mi prvi put naplati carinu... Platio sam 1200 din za Xaoimi mi box 3 ali sam prezadovoljan uredjajem...

Nazad
Vrh Dno