Ja sam uzeo za Huawei, evo ti link za tvoj PocophoneLink?
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Ja u poslednjih nedelju dana imam problema sa plaćanjem preko mobilne apk. Naime AliExpress mi pošalje poruku da mi je banka sprečila plaćanje. Radi se o Virtuon kartici Rajfhazen banke. Pitao sam i njih, a oni kažu da nije do njih. Pisao ovima sa AliExpress-a, ali nema odgovora. Ima li neko sličnih problema i kako ih rešiti?
Ne vredi ničemu.Valja li ovo cemu i kako radi?
https://www.aliexpress.com/item/Bes...lgo_pvid=932dfb88-46ad-466a-a410-df7d97c7b19e
Ne vredi ničemu.
Po opisu služi da stabilizuje napon (a stabilizator nije jer nema utičnicu u koju bi mogao da uključite uređaj), skladišti i vraća uskladištenu energiju (očigledno bez baterija i akumulatora).
Za tu cenu ne bi me čudilo da je unutra samo ta sijalica da svetli, kobajagi radi.
Narucio upravo ovo.![]()
Probaj sa pc-a ili drugog tela..
Lepo na Aliju pitaju kako ocenjujete komunikaciju sa prodavcem i koliko je brzo poslao predmet. Naravno 5 zvezdica a za kvalitet šta se prodaje - ko te pita. Pita on koliko je tačan opis ali ako je opis dovoljno širok kvalitet može biti za kantu a opet tačan opis.
Naravoučenije, feedback prodavca samo gledati u smislu da li je toliko pošten da stvarno sve pošalje, na vreme i dobro upakovano.
Za kvalitet toga što se naručuje gledati negde drugde.
Pitam...sto rece jedan nas kolega sa foruma da u Nemacku je slao svasta nesto i nikad nije platio carinu,pa ne znam dal je tako i u Madj.
Sent from my LG G4 using Tapatalk
Pise da je debela 0,5mm, a ona 1,25mm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari