Uvek filtriram po ratings, free shipping + po broju porudžbina, nkkada po najmanjoj ceni. Zbog toga nisam ni primetio to o čemu govorite.To je stara fora na AE
Sreća ima da se sortira po broju narudžbina ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ja pre neki dan narucio neke bubice, na aplikaciji 30+% popusta, od nekih 49-50e na sajtu na nekih 35e na aplikaciji, + sam uzeo kupon radnje i smanjio cifru za jos 2e.Ja uzimam preko aplikacije uglavnom i uvek pise da ima neki popust jer se tako uzima, koliko je istina ne znam.
Free shipping nije uvek najpovoljnija varijanta...Dosta toga ima neki sitan shipping koji uz dobru cenu bude bolja kupovina nego kod nekoga ko ima free shipping ali je stavio jaču cenu...rejting više gledam kad je nešto skuplje u pitanju, dobijao sam stvari od prodavaca sa ispod 90 posto a zavrtali su me neki koji imaju skoro 99 posto...a kad su sitnice u pitanju razlike mogu da budu baš velike, nešto što možeš da iskopaš za dolar mnogi mrtvi hladni prodaju za 5-6-7 dolara...Uvek filtriram po ratings, free shipping + po broju porudžbina, nkkada po najmanjoj ceni. Zbog toga nisam ni primetio to o čemu govorite.
Jel zna neko kako se menja kartica koja je do sad bila default, uzeo sam novu i vec neko vreme stalno moram da kucam a to mi je maltretiranje. Znaci hocu novu da stavim kao default a staru da obrisem.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Hvala nasaou aplikaciji imas opciju my wallet...tu mozes da obrises staru karticu a kad budes placao nesto sa novom na kraju dole ces imati opciju save this card...i ona ce ti onda biti sacuvana kao default...
Da nije onaj trocifreni kod na poledjini kartice?A kako se bese zavrsava onaj Ali pay, na telefonu mi radi normalno ali sam tablet restartovao i sad mi trazi neku sifru pri placanju a nemam pojma gde da je nadjem
Sent from my MI 6
A kako se bese zavrsava onaj Ali pay, na telefonu mi radi normalno ali sam tablet restartovao i sad mi trazi neku sifru pri placanju a nemam pojma gde da je nadjem
Sent from my MI 6
USD, sažvakano već sto puta, Visa a i MC ima bolju konverziju nego Ali. Za male iznose nije toliko bitno, ali ze telefon od 100+ USD može biti razlika i po 5$ ili više.
A kako se bese zavrsava onaj Ali pay, na telefonu mi radi normalno ali sam tablet restartovao i sad mi trazi neku sifru pri placanju a nemam pojma gde da je nadjem
Sent from my MI 6
Ova akcija sto sad ima do 15. 4$ kupon na narudzbine preko 20$ za nove naloge da li neko zna da li ce me sistem prepoznati kao starog ili novog korisnika ako napravim novi nalog ali za placanje unesem karticu koja se vec koristi na drugom nalogu. Lepo bi mi leglo po 4$ taman da narucim ssd i ram. Mislio sam ovde na kp jer nije bila neka razlika, ali sa tih 2x4$ vec bi se isplatilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari