obris
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.03.2010
- Poena
- 365
Mislio sam u toku same voznje, ne pri ulasku i izkasku iz automobila. Meni licno vise odgovara ne-magnetni drzac, nisam rekao da je losiji ili bilo staNaravno da ćeš skidati...
I kad udjes u auto i kad stanes ne treba ti držač gde ti obe ruke trebaju za skidanje i stavljanje.
Ovo ne deluje lose samo ne znam koliko ce zaklanjati soferku. Inace ja imam magnetni. Jeste praktican za stavljanje i skidanje, ali ne drzi bas najbolje. Tezi telefon + malo deblji case da magnet teze uhvati i padanje mu ne gine i za blazi udar. Na kraju sam poceo da ga koristim samo kad palim navigaciju.
I ja sam za nemagnetni, posto mislim da on nema cvrstinu, ali te sa stipaljke je jako tesko skinuti i staviti.
Ali OK ako ti mislis da ti to radi posao i da ga neces skidati, ko sam ja da ti kvarim![]()
+1 za magnetni, ove ostale nikako... Jako je nazgodno za skidanje/stavljanne, gotovo uvek mora sa dve ruke.Ne mogu da otvorim ove poslednje, ali držači sa štipaljkom nisu dobri jer ne možete jednom rukom da uzmete telefon sa držača.
A sa magnetom mi je interesantno baš zbog skidanja i stavljanja samo me brine čvrstina prilikom korišćenja na drzacu?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Koristim Ugreen već duže vreme, ja zadovoljan u svakom smislu.Da li magnet moze da zezne ekran li nesto u telefonu ukoliko je jak?
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Meni se isto desilo prije par dana sa obicnim futrolama za telefon. Samo sam mu odgovorio da mi ne pada na pamet da otkazem porudzbinu i da mi posalje sto sam platio. Posiljka je krenula, traking se pojavio. Sad dokle ce stici vidjecemoLjudi sta je ovo..ako uspem da ugrabim bilo sta povoljno na Aliju javljaju se kinezi i izmišljaju koje kakve priče uz glupe izgovore...nešto nije u redu
sa predmetima ili carina je zadrzala vase predmete, molimo vas da otkazete poružbinu i pritom da koristim opciju "other reasons" za odustajanje mi cemo vam refundirati novac.
Šta ako ja ne zelim da odustanem od kupovine?
Da li mene kao kupca uopšte neko štiti ili mogu da rade šta hoće..?
Ovo stavrno je dno dna sa njihove strane...
Ako nemaju robu možeš da im pretiš do sutra... Jedino što možda urade je da ti daju lažni tracking kako bi kupili vreme...
Kada udjem u my orders (pogledaj sliku) i idem na opciju open dispute nemam uopste ponudu za razlog ili slicno nego se otvara prozor za slanje poruke prodavcu a ispod se vidi prepiska.If that, you could open a dispute with Personal Reason to get your money back (cause others has a bad effect on us.) and please leave us a message when you open it.
steps: open a dispute with a reason of "Returns Goods" and " Yes" to received the parcel, then chose Personal Reason and inform us
Best Regards,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari