Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

bilo u pošti 5 dana i nisi ga podigao? dogovori se sa kinezom za novo slanje.

ako nije ostavljen izveštaj i bilo u ptt 5 dana onda open disput [emoji41]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Nema od njih pomoći, da snimim video i pošaljem I'm, pa kako da takvu vrstu kvara snimim i dokažem da leva ne radi a desna radi, a nmg da prime fajl veći od 2Mb...
Vrlo jednostavno, snimi u istom kadru telefon i obe sluške, pustiš muziku, malo glasnije, uzmeš levu slušku i primakneš je mikrofonu uređaja kojim snimaš, vratiš je tako da se vidi u kadru, uzmeš desnu slušku i uradiš isto, na jednoj će da se čuje zvuk na drugoj neće.
Ako snimaš nećim što ima stereo snimanje onda je još lakše, primakneš desnu slušku desnom mikrofonu a levu slušku levom mikrofonu (pri tome muzika ide), onda odmakneš tako da se vidi u kadru da menjaš položaj sluški, levu -> desno a desnu -> levo, opet primakneš mikrofonima i mora da se čuje razlika.
To je klip od 30 sekundi...

Uradio sam sve to i poslao, upload na YT i poslao im link ka video klipu i stigla mi je samo generisana poruka to je bilo malopre. Sad me baš živo zanima šta će predložiti...
p.s. Druže hvala puno na savetu...

Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka

bilo u pošti 5 dana i nisi ga podigao? dogovori se sa kinezom za novo slanje.

ako nije ostavljen izveštaj i bilo u ptt 5 dana onda open disput [emoji41]

Tako nekako bilo u posti,u BG cele ove sedmoce, ali do NS nije ni slato, nisam nikakav izvestaj dobio.... Nista... Reko svaki dan bice, bice, kad odjednom samo vraca se posiljaocu.

Mada izgleda da to sto je bilo u posti da je vraceno sa carine na postu, da se vrati posiljaocu,a ne meni da se prisledi... Tako mi deluje?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
okači tracking sa pošte ili slično. ako nije došlo do NS odmah pokreni spor jer verovatno adresa nije dobra.

Ne, nije stizalo do poste u NS.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Tražio sam unazad ali nisam uspeo da nađem.... kupim 4 ista predmeta ali svaki posebno od istog prodavca, i sad mi piše ovo.... "shipment canceled".... šta da radim.... 12e ukupno mi zarobljene.... da čekam 60 dana ili da idem na dispute nemam iskustva s ovim?
d3a0ff8c071f24feecc924bd0feeca55.jpg

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Pre mesec dana izašao mi je isti status za pošiljku u kojoj su bila dva predmeta. Otvorio sam dispute za oba, tražio sam full refound.poslao sam za svaki slučaj i screenshot-ove.u roku od 2 dana novac su mi vratili na račun.
Tražio sam unazad ali nisam uspeo da nađem.... kupim 4 ista predmeta ali svaki posebno od istog prodavca, i sad mi piše ovo.... "shipment canceled".... šta da radim.... 12e ukupno mi zarobljene.... da čekam 60 dana ili da idem na dispute nemam iskustva s ovim?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Odradio sam dispute za sva 4 pa ću da vidim.... hvala za savet.

Verovatno sto pokusavas da prevaris sistem, moguce nesvesno. Oni za vise komada naplacuju postarinu ako je za jedan komad free shipment. Ti njemu narucis 4 x istu stvar umesto jedan order sa 4 komada toga. On posalje, onaj sto sortira vidi da pokusavas da izvrdas da ne platis postarinu i otkaze slanje. Cenim da je nesto slicno razlog.

Ionako bi puko na carini kod nas, osim ako budes imao srece. Vise komada iste stvari sugerise trgovinu a ti kao fizicko lice to ne bi smeo da radis.

4 proizvoda moze, sem ako nije nesto ocito za industriju (sto nema veze sa kolicinom onda)

Preporuka za neki jeftiniji Powerbank(7-8$ max)?

Prilozi

• IMG-a2dc3760831dba3e7baf2d5558ed2301-V.jpg
    IMG-a2dc3760831dba3e7baf2d5558ed2301-V.jpg
    71.7 KB · Pregleda: 140
Preporuka za neki drzac za auto? Ovaj mi je interesantan:

CASEIER Car Phone Holder For Mobile Phone Universal Air Vent Dashboard Windshield 2 in 1 Car Holders Stand telefon tutucu
http://s.aliexpress.com/rqqyIZfe?fromSns=Copy to Clipboard

Poslednja izmena:
Porucih ovaj sa tumbe-ovog linka, dopada mi se vise na izgled, a i jeftiniji je :D

Hvala obojici svakako :)

Poslednja izmena:
Bitno je da smo pomogli :)

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

pa ajde još jedan predlog malo drugačiji [emoji16]

Baseus Magnetic Car Phone Holder For iPhone Samsung S9 Mobile Phone Holder Air Vent Vertical Flat Type Mount Magnet Phone Stand
http://s.aliexpress.com/QBVnMZzI?fromSns=Copy to Clipboard

Trazio sam neki koji nije magnetni, zaboravio sam to da navedem, hvala u svakom slucaju :)

Ja te nikad nisam smeo da koristim iz razloga ako naletim na neku rupu pa od udarca da ne sklizne sa njega, nekako mi to neuliva poverenje, sigurnije mi je kad ga stisne "stipaljka" drzaca.
Kolega koristi slican tom uzeo na eko pumpi i kaze da mu drzi, al on inace vozi kao po jajima.

nema šanse da spadne sa magneta pre će da spadne sa rešetke za vazduh

Ne mogu da otvorim ove poslednje, ali držači sa štipaljkom nisu dobri jer ne možete jednom rukom da uzmete telefon sa držača.

A sa magnetom mi je interesantno baš zbog skidanja i stavljanja samo me brine čvrstina prilikom korišćenja na drzacu?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Drug koji radi kao taxista koristi magnet i nikad nije imao problem.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Jel moze da se kucka po njemu, neće da se pomera?

Verovatno sto pokusavas da prevaris sistem, moguce nesvesno. Oni za vise komada naplacuju postarinu ako je za jedan komad free shipment. Ti njemu narucis 4 x istu stvar umesto jedan order sa 4 komada toga. On posalje, onaj sto sortira vidi da pokusavas da izvrdas da ne platis postarinu i otkaze slanje. Cenim da je nesto slicno razlog.

Ionako bi puko na carini kod nas, osim ako budes imao srece. Vise komada iste stvari sugerise trgovinu a ti kao fizicko lice to ne bi smeo da radis.

Ako posmatras tip shippmenta stoji obicno kod free slanja stoji "small packet... blah" i kada napucas porudzbinu na vise od 1 (ili nekad 3) komada, vise nije free shipping jer je promenjen nacin isporuke u neki skuplji. Mozes poruciti X paketa sa "small packet...", ali imaj na umu da moze da se desi da se taj paket lako izgubi, jer nema tracking broj.

Zato je bolje nekad platiti airmail ili standard ali shipping (kostaju po 2-4$).

Poslednja izmena:
Ne mogu da otvorim ove poslednje, ali držači sa štipaljkom nisu dobri jer ne možete jednom rukom da uzmete telefon sa držača.

A sa magnetom mi je interesantno baš zbog skidanja i stavljanja samo me brine čvrstina prilikom korišćenja na drzacu?

Ne smeta mi to, svakako necu skidati telefon u toku voznje :)

@Djilkosh_Ns

Pretpostavio sam. Nije za mene, brat trazi i video neke od 14-20k za 5$, rekao sam mu da je to sve fals i da nema sanse da bude pravih 14-20k.m

Poslednja izmena:
Naravno da ćeš skidati...
I kad udjes u auto i kad stanes ne treba ti držač gde ti obe ruke trebaju za skidanje i stavljanje.

Nazad
Vrh Dno