Vrlo jednostavno, snimi u istom kadru telefon i obe sluške, pustiš muziku, malo glasnije, uzmeš levu slušku i primakneš je mikrofonu uređaja kojim snimaš, vratiš je tako da se vidi u kadru, uzmeš desnu slušku i uradiš isto, na jednoj će da se čuje zvuk na drugoj neće.Nema od njih pomoći, da snimim video i pošaljem I'm, pa kako da takvu vrstu kvara snimim i dokažem da leva ne radi a desna radi, a nmg da prime fajl veći od 2Mb...
Tako nekako bilo u posti,u BG cele ove sedmoce, ali do NS nije ni slato, nisam nikakav izvestaj dobio.... Nista... Reko svaki dan bice, bice, kad odjednom samo vraca se posiljaocu.bilo u pošti 5 dana i nisi ga podigao? dogovori se sa kinezom za novo slanje.
ako nije ostavljen izveštaj i bilo u ptt 5 dana onda open disput [emoji41]
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Tražio sam unazad ali nisam uspeo da nađem.... kupim 4 ista predmeta ali svaki posebno od istog prodavca, i sad mi piše ovo.... "shipment canceled".... šta da radim.... 12e ukupno mi zarobljene.... da čekam 60 dana ili da idem na dispute nemam iskustva s ovim?![]()
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Tražio sam unazad ali nisam uspeo da nađem.... kupim 4 ista predmeta ali svaki posebno od istog prodavca, i sad mi piše ovo.... "shipment canceled".... šta da radim.... 12e ukupno mi zarobljene.... da čekam 60 dana ili da idem na dispute nemam iskustva s ovim?![]()
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Original Xiaomi Car Charger Metal Casing Dual USB Ports 3.6A Max Charging Universal Car Charger for Xiaomi Samsung iPhone ETC
http://s.aliexpress.com/7RBJzU7V?fromSns=Copy to Clipboard
Kupi ovo i uzivaj...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Verovatno sto pokusavas da prevaris sistem, moguce nesvesno. Oni za vise komada naplacuju postarinu ako je za jedan komad free shipment. Ti njemu narucis 4 x istu stvar umesto jedan order sa 4 komada toga. On posalje, onaj sto sortira vidi da pokusavas da izvrdas da ne platis postarinu i otkaze slanje. Cenim da je nesto slicno razlog.
Ionako bi puko na carini kod nas, osim ako budes imao srece. Vise komada iste stvari sugerise trgovinu a ti kao fizicko lice to ne bi smeo da radis.
Preporuka za neki jeftiniji Powerbank(7-8$ max)?
Ne smeta mi to, svakako necu skidati telefon u toku voznjeNe mogu da otvorim ove poslednje, ali držači sa štipaljkom nisu dobri jer ne možete jednom rukom da uzmete telefon sa držača.
A sa magnetom mi je interesantno baš zbog skidanja i stavljanja samo me brine čvrstina prilikom korišćenja na drzacu?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari