Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Možda ovakav?
de5a73bb828f54b8de59aea9059f6970.jpg

http://s.aliexpress.com/QBRVnM3U?fromSns=Copy to Clipboard

Naravno da ćeš skidati...
I kad udjes u auto i kad stanes ne treba ti držač gde ti obe ruke trebaju za skidanje i stavljanje.
Mislio sam u toku same voznje, ne pri ulasku i izkasku iz automobila. Meni licno vise odgovara ne-magnetni drzac, nisam rekao da je losiji ili bilo sta :)

Ovo sa stipaljkom je kul :)

Poslednja izmena:
I ja sam za nemagnetni, posto mislim da on nema cvrstinu, ali te sa stipaljke je jako tesko skinuti i staviti.
Ali OK ako ti mislis da ti to radi posao i da ga neces skidati, ko sam ja da ti kvarim ;)

I ja sam za nemagnetni, posto mislim da on nema cvrstinu, ali te sa stipaljke je jako tesko skinuti i staviti.
Ali OK ako ti mislis da ti to radi posao i da ga neces skidati, ko sam ja da ti kvarim ;)

Videcemo, kad bude stigao i ako ne valja, lako cu neki drugi poruciti, nigde ne gori ;D

Promenio sam nekoliko.
Preporuka za ovaj midel :

Soporte movil car phone holder for iphone 6s/6plus/6s plus/6/4s/5s/5 samsung xiaomi redmi note 2/3 redmi 3 meizu m2 air max 90
http://s.aliexpress.com/FniIBVVz?fromSns=Copy

Ne mogu da otvorim ove poslednje, ali držači sa štipaljkom nisu dobri jer ne možete jednom rukom da uzmete telefon sa držača.

A sa magnetom mi je interesantno baš zbog skidanja i stavljanja samo me brine čvrstina prilikom korišćenja na drzacu?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
+1 za magnetni, ove ostale nikako... Jako je nazgodno za skidanje/stavljanne, gotovo uvek mora sa dve ruke.

Ja magnetni koristim jedno godinu dana, milina, meni telefon s7e drzi i bez da lepim magnet na telefon, sa sve caseom, jedino ako stavim deblji case onda ubacim samo magnet ispod (ne lepim ga na telefon), nikad mi se nije desilo da je spao telefon.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Universal Car Navigator Car Mobile Phone Holders Air Outlet Mounting Sucker Car Bracket Stands Car Holder For iPhone 6S Samsung
http://s.aliexpress.com/VfaE77nI?fromSns=Copy to Clipboard

Ovaj je skroz praktican kad se naviknes malo, jednom rukom se i skida i stavlja telefon lagano, koristim ga zadnja 2 meseca. Plus je i sto nije glomazan a posto stoji na ventilaciji ne zaklanja vidno polje. Jedini minus po meni je sto izgleda malo "krhak", ali i cena je zanemarljiva, uzecu jos jedan za rezervu pa je i taj problem resen.

Edit: meni stigao za 12 dana.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li mogu ovi sto se kace na ventilaciju da se zakace na ventilaciju od Citroena? :D

citroen-c1-air-vents.jpg

Rekao bih da moze, samo meni to ne deluje prakticno jer ja svakako koristim te otvore za grejanje i hladjanje.

I meni se čini da bi mogao da se uglavi, ja kad uključim klimu zatvorim otvor za ventilaciju na kojem je nosač.

zasto ga ne bi koristio? pa jedna resetka nista ne znaci ako je iole normalan auto moras ih imati min 5-6 komada a ne mora ni da je zatvara to ne smeta ni u hladjenju ni u grejanju bar kod mene je tako [emoji41]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Pa koristim ga (držač sa linka) zadnja 2 meseca, taman nije grejanje ni trebalo :D. Taj jedan otvor kada je zatvoren uopšte ne utiče na ventilaciju u kolima. Ranije sam imao onaj što se kači vakumom na šoferku, osim što zaklanja deo vidnog polja, nije mi odgovarao i zbog toga što nisam mogao da izvadim telefon jednom rukom iz držača.

Edit: Ušao sam malopre preko telefona u nalog na Aliju koji nisam koristio za kupovinu nekih 5-6 meseci, kad evo ga kupon na $4 za kupovinu veću od $5, kaže Welcome back, hvala im :p.

Poslednja izmena:
+1

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ja ovaj koristim, na ventilaciji stoji, nisam primetio da ista utice magnet na telefon, niti da mu smeta ni grejanje, a ni hladjenje od ventilcije.

https://www.aukeydirect.com/en/aukey-hd-c5-car-magnetic-mount.html

A ovaj mi je zalepaljen na "plafonu" na njega ponekad kacim klincima tablet, tako da ima resenje i za one koji ne zele na ventilaciju da kace.

https://www.amazon.com/YKZ-Dashboard-Magnetic-Holder-Phones/dp/B073B5RYLN

I imam jos jedan ovakav koji stoji u rezervi, za ne znam sta:) takodje na lepljenje.

https://www.amazon.ca/Universal-Magnetic-Dashboard-Smartphones-including/dp/B01B1CS1FG

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Sta rece Jeri pre neki dan za patike ono? :D
Treba vam tema za auto punjace/drzace vise nego za patike ;)

Jel moze preporuka za led trake "plug and play" znam samo da su bolje RGBW od obicnih RGB?

Edit: vidim da imaju posebno trake posebno power suply tako da moze i to ali bih radije sa uticnicom neko preko onog tranformatora.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ljudi sta je ovo..ako uspem da ugrabim bilo sta povoljno na Aliju javljaju se kinezi i izmišljaju koje kakve priče uz glupe izgovore...nešto nije u redu
sa predmetima ili carina je zadrzala vase predmete, molimo vas da otkazete poružbinu i pritom da koristim opciju "other reasons" za odustajanje mi cemo vam refundirati novac.

Šta ako ja ne zelim da odustanem od kupovine?

Da li mene kao kupca uopšte neko štiti ili mogu da rade šta hoće..?

Ovo stavrno je dno dna sa njihove strane...

udarila ih panika zbog američkih tarifa :) kako god, drži se samo proverenih prodavaca ili oficijelnih brand prodavnica...i to za elektroniku...ako kupuješ džidža bidže tek tu pomoći nema, nikad ne znaš šta te čeka...ako je nešto solidno povoljnije i to može biti znak da je neki prevarant u pitanju, ponekad je bolje dati dolar dva više...nedavno sam i ja napravio početničku grešku pa naručio neki orico hub od nekog prodavca i ista priča, a prodavac ima 98.7 feedback...kad su mi vratili pare naručim iz orico radnje direktno i sve je išlo i brzo i bez greške...a razlika u ceni i nije bila neka velika...

a bolju zaštitu od vraćanja para nemaš :)

Ljudi sta je ovo..ako uspem da ugrabim bilo sta povoljno na Aliju javljaju se kinezi i izmišljaju koje kakve priče uz glupe izgovore...nešto nije u redu
sa predmetima ili carina je zadrzala vase predmete, molimo vas da otkazete poružbinu i pritom da koristim opciju "other reasons" za odustajanje mi cemo vam refundirati novac.

Šta ako ja ne zelim da odustanem od kupovine?

Da li mene kao kupca uopšte neko štiti ili mogu da rade šta hoće..?

Ovo stavrno je dno dna sa njihove strane...
Meni se isto desilo prije par dana sa obicnim futrolama za telefon. Samo sam mu odgovorio da mi ne pada na pamet da otkazem porudzbinu i da mi posalje sto sam platio. Posiljka je krenula, traking se pojavio. Sad dokle ce stici vidjecemo

Sent from my E2303 using Tapatalk

Sad sam im odgovorio da ne zezaju vec da posalju predmet.. U protivnom zalicu se !!! (samo jos ne znam kome :D)
Mislimda ako u slucaju otkaza ne koristim "other reasons", vec kao razlog navedem da je posiljaoc promenio cenu da ce im Ali lupati cvrge :smash:

Ako nemaju robu možeš da im pretiš do sutra... Jedino što možda urade je da ti daju lažni tracking kako bi kupili vreme...

Ako nemaju robu možeš da im pretiš do sutra... Jedino što možda urade je da ti daju lažni tracking kako bi kupili vreme...

Ma imaju robu, nego nece da je isporucuju u Srbiju po bagatelnoj ceni... ja sam predmete kupio sa minimalnim troskovima shippinga a oni posle toga podigli cene dostave

Klasika... Uzmi pare nazad i teraj dalje, samo može da ti bezveze potroši mesec dana na razvlačenje...

Kako da otvorim dispute za robu koja mi je stigla i za koju sam potvrdio da mi je stigla.
Ukratko:
prodavac mi je 2 puta poslao istu robu koja ne odgovara onome sto sam kupio. Slicna je ali nije ista.
https://www.aliexpress.com/item/New...855.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27364c4dUe4rgB
Poslata je debljine 5mm i ima drugaciju saru.
Prodavac je ponudio da mi refundira pare preko paypal-a a ja sam rekao da nemam. Sad hoce da otvorim ovakav dispute

If that, you could open a dispute with Personal Reason to get your money back (cause others has a bad effect on us.) and please leave us a message when you open it.
steps: open a dispute with a reason of "Returns Goods" and " Yes" to received the parcel, then chose Personal Reason and inform us

Best Regards,
Kada udjem u my orders (pogledaj sliku) i idem na opciju open dispute nemam uopste ponudu za razlog ili slicno nego se otvara prozor za slanje poruke prodavcu a ispod se vidi prepiska.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    51.6 KB · Pregleda: 150
Zbog toga sto ti je isteklo vreme od slanja robe.Moras privatnu poruku da posaljes i da napises sta te muci,i dobices odgovor.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh Dno