Animal
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2013
- Poena
- 275
Obicna valjda, ja cu je sam ushiti na sorc.
Mislim da je 1cm dovoljno skroz, do 2-3cm max. sirine... fora je da napravim zatvor za dzep, da mi ne izleti telefon/novcanik kada sednemNe ocekujem neku posebnu zastitu od kradje, nego samo da smem sesti
Imas li neki predlog za kod nas? Ja sam uzeo 2 razlicite, ali to se raspada posle 2 pranjaTa traka treba barem 20x dnevno da se odlepi/zalepi (uzimanje/vracanje telefona), ako ne i mnogo vise, i BAREM jednom nedeljno se pere.
Doduse, nije za jedan nego povise sorceva, ali svejedno..
E pa stvarno ne znam to za raspadanje gde si to kupovao tacno ?
Ja sam pravio nesto ali nisam je prao jer mi pranje nije bilo zahtevano tu pa ne znam kako se ponasa kada se opere ali ono kontam da ne bi trebalo da ima problema, univerzalna je uzima se za siroku primenu samim tim ide na odelo koje se logicno pere pa ne verujem da ce tek tako da se raspadne...
Ako si raspolozen meni je ostalo oko 1m u crnoj boji i mogu sutra da ti posaljem preporucenom posiljkom, znaci ja bih platio tih 80din postarine i ne dodjes mi nista ono stoji traka ne treba mi nizasta pa ono uzmes probas da li ti odgovara, sirina je 2cm. Ako hoces posalji mi podatke porukom i ja ti sutra posaljem.