Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Obicna valjda, ja cu je sam ushiti na sorc.
Mislim da je 1cm dovoljno skroz, do 2-3cm max. sirine... fora je da napravim zatvor za dzep, da mi ne izleti telefon/novcanik kada sednem :) Ne ocekujem neku posebnu zastitu od kradje, nego samo da smem sesti :)

Imas li neki predlog za kod nas? Ja sam uzeo 2 razlicite, ali to se raspada posle 2 pranja :( Ta traka treba barem 20x dnevno da se odlepi/zalepi (uzimanje/vracanje telefona), ako ne i mnogo vise, i BAREM jednom nedeljno se pere.
Doduse, nije za jedan nego povise sorceva, ali svejedno..

E pa stvarno ne znam to za raspadanje gde si to kupovao tacno ?

Ja sam pravio nesto ali nisam je prao jer mi pranje nije bilo zahtevano tu pa ne znam kako se ponasa kada se opere ali ono kontam da ne bi trebalo da ima problema, univerzalna je uzima se za siroku primenu samim tim ide na odelo koje se logicno pere pa ne verujem da ce tek tako da se raspadne...

Ako si raspolozen meni je ostalo oko 1m u crnoj boji i mogu sutra da ti posaljem preporucenom posiljkom, znaci ja bih platio tih 80din postarine i ne dodjes mi nista ono stoji traka ne treba mi nizasta pa ono uzmes probas da li ti odgovara, sirina je 2cm. Ako hoces posalji mi podatke porukom i ja ti sutra posaljem.

Uzeo sam jednu na pijaci za probu da li uopste moze, taj je cist raspad, i neki u najblizoj sivari, isto se raspala.
Odelo se pere jednom mesecno, sorcevi na dan dva.

Doduse nisu svi isto raspadnuti.. telefonski chichak je out (onaj u dzepu u kome je telefon), drugi moze i da posluzi. Razlika je preko 100 lepljenja.

Kolko je normalno da roba sedi više od nedelju dana na našoj carini? Poručio sa Alija neke smart narukvice, ukupna vrednost oko 40 dolara. Prošla subota 25.5.pise "izmenicna posta-prispece" I od tad svakog dana ide isti status, "podnošenje na carinski pregled". Jel treba da se zabrinem nesto, il se desava i tako? Ja dosad nisam imo takav slučaj, obično stigne za 2,3 dana od dana kad stigne na carinu..

Treba da se menja prvi post ocigledno....
EDIT: Ne, u stvari treba objasniti nacin koriscenja foruma: tema o carini je tema gde se pita za carinu :D

3 nedelje nista cudno da ti chami na carini sada.

Poslednja izmena:
Nisam ni pristupio temi direkt sa foruma, nego sa Google search, zato nisam ni video da ima posebna tema :).

Može li preporuka za auto punjač da ima 2 konektora za nekih 5-6-7 dolara?

Original Xiaomi Car Charger Metal Casing Dual USB Ports 3.6A Max Charging Universal Car Charger for Xiaomi Samsung iPhone ETC
http://s.aliexpress.com/7RBJzU7V?fromSns=Copy to Clipboard

Kupi ovo i uzivaj... ;)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Mislio sam ćaletu za poklon pa mi premašuje budžet :D
Ali ako ga već toliko hvalite mogu uzmem to i miran jedan duži period.
Svidja mi se što ima i osvetljenje. Hvala :)

Poslednja izmena:
@ZAP, aj na PM gde da nadjem ove čičke u maloprodajama.

zao mi je ali ne znam za maloprodaju. možda da ih zovneš da ti oni kažu kojoj maloprodaji isporučuju [emoji39]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Paket porucen --2018-05-22 21:32--.
Danas stigao. Jel to neka greska? [emoji4]
A sto je najsmesnije nije za mene. Ja moje cekam po 30-ak dana. [emoji2]

Beograd? China airmail?

Da Djilke..upravo ta kombinacija.
Beograd - China Post Ordinary Small Packet Plus.
Jel to ima neke veze?

Small packet nekad ide jako dugo. Preko broda, ovo sad je baš brzo, možda je išlo i avionom.

To je neka zenska maska za telefon. Imam i narukvicu za MiBand2 narucenu u isto vreme pa cu da vidim koliko ce ona da putuje.
Takodje Small Packet.

Tnx, ispregledacu radnjice tamo, ako mi ne odgovore do sutra za maloprodaje.

Da li moze da se otvori dispute ako je dat lazan broj za pracenje? U sustini platio sam shipping china air mail with tracking, ali sad tek vidim da mi je prodavac dao lazan broj koji ne moze da se prati, brojevi nemaju vezez s vezom. A paket je vec poslat.

Strpljen - spašen :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa da, ali sam bzvz dao 3,5$ za broj za pracenje posto je bilo vise proizvoda od jednog prodavca. A on taliban ocigledno poslao sa china small packed (brodom). Ne volim to ciganisanje kod nikog. Al ajd valjda ce i ovo sticii jednom.

• Like
Reagovanja: M J
zao mi je ali ne znam za maloprodaju. možda da ih zovneš da ti oni kažu kojoj maloprodaji isporučuju [emoji39]
Javili, nijedna MALOPRODAJA za YKK cicke u BGu. Sve maloprodaje sa kojim rade, nemaju YKK.
Toga je bilo u Kralja Petra
Ako si mislio na onu veliku radnju, blizu stare poslovnice SjBBa, nema :( Imaju samo turske. Po materijalu, ono nema sanse 20x da izdrzi, kamoli 100x nedeljno.

Pozdrav!

Narucio sam sinoc neke stvari i tek sad vidim da su mi kontakt podaci dobri osim sto nisam naveo kucni broj, vec samo naziv ulice. Da li cu moci da dignem to licno u posti, posto imaju mobilni broj, mada sam citao da ih to ne zanima i da vracaju nazad za Kinu?

Jedino ako poštar zna da si to baš ti pa ti donese pošiljke...a adresu možeš da ispraviš bar za buduće narudžbine...

Pozdrav!

Narucio sam sinoc neke stvari i tek sad vidim da su mi kontakt podaci dobri osim sto nisam naveo kucni broj, vec samo naziv ulice. Da li cu moci da dignem to licno u posti, posto imaju mobilni broj, mada sam citao da ih to ne zanima i da vracaju nazad za Kinu?
Kontaktiraj prodavca ako nije poslao robu da dopuni adresu

Jel ima neki sajt gde mogu da ispratim najjeftiniju cenu za MiBand 2 sad kad je izasao mi band 3. Vidim da na Aliu ne pada..

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@emv412

Ako si iz nekog manjeg mesta , ili/i poznajes postara onda nije problem....
U suprotnom postar ce se veoma retko potruditi da te pronadje.
Ostaje ti da pratis posiljku pa da je pokupis u posti na dan prispeca.

Nazad
Vrh Dno