nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Znači dispute mogu otvoriti i nakon isteka vremena za purchace protection? Izvinjavam se ako nisam dovoljno upućen
Može u slučaju da si dobio pogrešan TN, da je pošiljka vraćena nazad i sl.15 dana od dana prijema, sto moze biti i posle PP.
Mozes i ranije, ali ako ti je stigla roba ili si siguran da si dobio pogresan tracking broj i slicno. Ne mozes ranije traziti refund zato sto nije stigla, inace.
Dobija samo ako piše desno od tog načina slanja da ima broj za praćenje (u ovom slučaju ga ima).Da, naravno... SG je jedna od boljih posti...Ja uglavnom uzimam preko njih sve, mada HK je najbrza definitivno...U zadnje vreme je SG malo opterecena, ali stize sve u razumnom roku.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Kako se kinezi prave fini kad im udariš dispute, imam 7 predmeta i odmah se svi javljaju da se izvinjavaju, mole da se sačeka još malo [emoji16] sa preteranom dozom ljubaznosti.... pre toga su kontaktirani i nisu me udostojili bilo kakvog odgovora....
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Jel kada naručujete, stavljate poštanski kod za BG 11000, ili treba da stavim broj pošte, recimo u mom slučaju 11060?
Stavi od tvoje poste najblize jer ti direktno tamo stize paket, da ne bi kao sto kolega rece isao u 11000 pa tek onda na osnovu adrese da salju u tvoju postu.Jel kada naručujete, stavljate poštanski kod za BG 11000, ili treba da stavim broj pošte, recimo u mom slučaju 11060?
Koji si tačno uzeo? Ubacio sam "Ticwatch" u gugl, izgleda interesantno ali ima više sličnih modela pa nisam siguran koji je zapravo "pravi".
Ja bih ipak reskirao tj trazio da kinez stavi fakturu [emoji16]
Sent from my MI 5s using Tapatalk
PS
Još uvek ima po nižoj ceni
https://m.aliexpress.com/s/item/32840994905.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari