Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Proslo je oko 2 meseca od kad se zavrsio dispute a meni pise Refund Procesed. Da li su mi vratili pare ili jos uvek nisu? Nemam mogucnost da proverim preko tekuceg racuna online a ne ceka mi se u banci sat vremena zbog toga.
95% су одрадили повраћај новца. И мени је тако било, али сам покренуо уживо разговор са Алиекспресом и захтевао да ми убрзају повраћај. Одговорила је, Кинескиња, да је случај ставила као приоритет, а паре су легле сутра ујутро. То значи да си ипак били у поступку за враћање новца.

Послато са K013 уз помоћ Тапатока

Da ali sta god da su uradili 2 meseca nisu stigli da uplate ili da zavrse dispute. Videcu da se iscimam da odem do banke... A ako se ispostavi da nisu uplatili sta bih trebao da uradim?

Jel porucivao ko kakav bluetooth zvucnik, xiaomi ili nesto slicno, iskustva, kvalitet, preporuka?

Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk

Ja sam uzimao onaj sardine sdy 019, lepo me je služio dok ga nisam izgubio :) solidno je glasan, zvuk je čist do nekih 85% glasnoce, čita sve. FM malo slabije hvata, u zatvorenom moraš da mu tražiš poziciju :) Sa telefona kad sam puštao preko bluetootha radilo je super, al kad sam puštao preko kompa malo secka/prekida...

U odnosu na obične Piston te su mnogo slabije. Ako hoćeš za taj novac imaš daleko bolje. Pogledaj u temi Bubice, kupovali su ljudi neke modele za tu sumu i prezadovoljni su.

Zavisi ko šta očekujete od slušalica.Imao sam te solidne su i vrše posao(2-3 meseca otprilike) ali ništa više.Svašta sam uzimao iz Kine(za decu,ženu...) i po preporuci ali od svih tih najbolje mi se pokazale xiaomi piston 2,traju mi dosta dugo imaju "bas" i dobar zvuk a za tu cenu oko 20e nema bolje.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Не очекујем ништа посебно, нисам аудиофил. Битно је да се лепо чује звук, да су у рангу оних што стижу у кутијама телефона.
Што си користио 2 - 3 месеца, покварила се?
Ове коштају 5 - 6€, то је максимум што би дао за слушалице, питање је и колико ћу их често користи.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Да ли је неко наручивао ове слушалице. Таман за Mi5.
Какав је квалитет?

https://m.aliexpress.com/s/item/32788433913.html

Pogledaj i ove, ja sam veoma zadovoljan, i kvalitet izrade i zvuk...

UiiSii HM7 In-ear Headphones Super Bass Stereo Earphone with Microphone Metal 3.5mm for iPhone /Samsung Mobile Phone Go pro MP3
http://s.aliexpress.com/iueYVbqa
(from AliExpress Android)

Xiaomi слушалице би поручио искључиво због Xiaomi телефона који имам, да буде као комплет. Поред тога на руци носим MI Band 2.

HM7 su proverene bubice, dosta nas je uzelo i svakako su u rangu slusalica koje kostaju kod nas od 10-15 eura.

Xiaomi слушалице би поручио искључиво због Xiaomi телефона који имам, да буде као комплет. Поред тога на руци носим MI Band 2.

Pogledaj Mi capsule model. One su mi nekako između njihovih najjeftinijih i ovih malo skupljih Piston 3, Hybrid itd. Ja sam ih uzeo za 9.99$ na GeekBuying. Prezadovoljan.
Super mi je što MIUI ima opciju prilagodbe njihovim modelima slušalica pošto sam velika neznalica u tom polju.
59bbfadae5e7c9c394219b9b0fac6b01.jpg

Narucio sam ~ oko 15. maja jedan stari xeon procesor za 771-->775 leziste. Sada imam ovu poruku na trackingu, pa ako neko moze da potvrdi sta je tacno u pitanju, posto ne pise: "za carinu" vec 'Held by Custom', sto mi se cini da je ista stvar? Hoce li ovo biti po vama carinjeno ili ne? Pretpostavljam da je tezina paketa bas mala, kao i zapremina istog.

F31RkwF.jpg

Prilozi

• ..jpg
    ..jpg
    75.8 KB · Pregleda: 102
Da.

Mozda vide kolicko je pa ne naplate, ali ako znaju sta je, bice :( Barem nesto sitno.

Da.

Mozda vide kolicko je pa ne naplate, ali ako znaju sta je, bice :( Barem nesto sitno.

U principu, nije problem (ako bas mora) i da naplate, ali da za osnovu uzmu realnu cenu koju sam platio, a ne ono 'juuu, vidi procesor, ...vrednost 100 eura' :)

Svaki paket prolazi carinsku kontrolu - 1 ili par starih procesora pustaju bez naplate.

Prati na http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp gde se paket nalazi.

Ok, hvala. Samo da oni znaju da je to stari procesor. (njihovo 'kao' neznanje je ono sto me plasi)

Za postin sajt za pracenje znam, mada mi nije palo ovog puta da tamo pogledam. Razmisljam, na svakom tracking sajtu bi trebalo da pise isto. Proverio sam i tamo ima samo 2 statusa za ovaj tracking broj (nisu izlistani svi statusi od pocetka). Pise 'prispece' i 'za carinu'.

Videcemo sta ce biti na kraju.

Hvala obojici na odgovoru.

Jel uzimao neko ovaj sat. Vidim da je za te pare best buy...

Top 1 Lemfo LEM5 Smart Watch Android 5.1 OS 1.39" IPS OLED screen 1GB 8GB Support SIM card GPS WiFi Smartwatch For Android IOS
http://s.aliexpress.com/iiQZJNvm

drugaari, da li je normalno da mi jedan deo placen 7 dolara stoji od 22og ovako?
22.05.2017 09:05:42 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
da li postoji neki broj na koji mogu da dobijem info sta se desava?

Samo da javim, pre 2 dana stigao stari xeon za 771->775. Oslobodjeno. Malo je potrajalo dok je stigao 'paket' tj. koverta. Od 14.5 do 06.06.

Да ли је неко наручивао секач за пицу? Каквог су квалитета, не би да ми се распадне приликом сечења.

To nije taj amazfit... Ovo je sat a to narukvica ona :D

Да ли је неко наручивао секач за пицу? Каквог су квалитета, не би да ми се распадне приликом сечења.

Koliko para, toliko muzike. Ja sam gledao chef knife i jeftiniji modeli su smece, al modeli 40+ e su vec kvalitetni i ozbiljni.

Koje sekace si gledao?

Delidge 1 pc Stainless Steel Pizza Cutter With Wooden Handle Pizza Knife Cutter Pastry Pasta Dough Crimper Round Hob
http://s.aliexpress.com/73eqeYJR

1 pc Stainless Steel Pizza Cutter Round Shape Pizza Wheels Cutters Cake Bread Round Knife Cutter Pizza Tools
http://s.aliexpress.com/IfqEZv2M

Тако неке за пар еура.

Vrh Dno