Sa druge strane, shvatio sam da sva ta roba koja moze da se kupi na AE postoji i na eBayu (to sam znao i ranije) ali sam naucio da drasticno brze stize nego sa AE. Porucio sam par sitnica u zadnjih mesec dana i, iako je slato iz KIne, sve je stiglo znacajno brze nego sa AE.
Bitno je, potraje je to kod Intese dostaEvo prošlo već nekih 7 radnih dana i pare još mi nisu legle. Da li neko ima ovako iskustvo i koliko to otprilike traje? Koristim karticu iz Intese, ako je to bitno.
Uzjedno i tebe, jer ako treba refund da se uradi a istekla je kartica, ne moze na nju.@ [SAJ]ber Kurajber Nalazio sam i ja na takve probleme. Na par sajtova kao što je i slučaj kod AE je to što kartica mora da ima datum važenje barem dva meseca. To sebe da ''osiguraju'' ,pojma nemam zašto, ali tako funkcioniše.
@vatrogasac53 Kada nađeš proizvod i odabereš kojom metodom da ti šalje, uglavonm u zagradi piše kada se šalje paket. Ako ne piše najbolja varijanta da pitaš prodavca kada on to najbrže može da pošalje. A što te to zanima kada imaš onaj buyer protection? Jedino ako želiš da otkažeš pošiljku...
Nije bas tako, puno puta dobijao sam refund sa AE na karticu koja je davno istekla (RF Virtuon), a i u samoj banci su mi rekli da je za refund nebitno da li je kartica istekla. Ne znam da li broj reizdate kartice isti, ali verujem da ni to nije bitno.Uzjedno i tebe, jer ako treba refund da se uradi a istekla je kartica, ne moze na nju.
Nije bas tako, puno puta dobijao sam refund sa AE na karticu koja je davno istekla (RF Virtuon), a i u samoj banci su mi rekli da je za refund nebitno da li je kartica istekla. Ne znam da li broj reizdate kartice isti, ali verujem da ni to nije bitno.
Do sada sam mogao da placam do poslednjeg dana vazenja kartice.
Owime, jesi ovo mislio i za slucaj kada nema reizdavanja kartice? Tj. kada se kartica skroz otkaze?Nije bas tako, puno puta dobijao sam refund sa AE na karticu koja je davno istekla (RF Virtuon), a i u samoj banci su mi rekli da je za refund nebitno da li je kartica istekla. Ne znam da li broj reizdate kartice isti, ali verujem da ni to nije bitno.
Do sada sam mogao da placam do poslednjeg dana vazenja kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari