Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Trazio sam dispute na aliju i nije mali..25 dolara....citao sam po komentarima da ljudi koji su otvorili dispute za tu stvar nisu dobijali povracaj... Prodavac mi je odmah poslao da promenim dispute u privatno razlozi i prihvatice ga kao odmah. Sta da uradim? Prilozio sam cak i dokaze koji su uverljivi al mozda ima neki deal sa Alijem...ako promenim na privatno razlozi verovatno Aliexpress nece prihvatiti?

Koristim tako nesto vec dugo , najvaznije je spoljasnji senzor postaviti u hladovinu i dalje od kuce/zgrade da bi imao realne podatke

Steta sto ovaj nema i alarm, mislim da bi ga odmah porucio.
Koliko tako nesto uopste kosta kod nas?

Da li je neko kupovao sa made-in-china.com?

RBXXXXXXXXSG

Singapore post

:p

Meni su juce i prekjuce stigle posiljke narucene 29.11., 2/3, jednu jos cekam. Sve 3 China post, po par dolara vredne. Definitivno najduze cekanje do sada.

Za kolegu sam poručio kaljeno staklo od oko 2,5 evra i stiglo mu je slomljeno posle mesec i po dana.

Da li vredi otvarati dispute ili prvo kontaktirati prodavca?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Pa šta može da ti kaže...
Može samo da te zavlači da će poslati novo.

Dispute i traži novac nazad.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Evo tek mali lol, narucio 2 rpia3 ovaj sto pise da prodaje UK verziju poslo mi mede in China an ovaj sto pise da prodaje China veriiju poslo mi UK xD

Je l' je kupovao neko sobne termostate preko Alija? Grejem se na elektricni kotao, pa bih uzeo neki bolji, povoljnije od ovoga sto se kod nas nudi.

Hahah meni danas stigla posiljka daljinski za led traku narucena 4.1.2017. nikad brze.

I meni stigla dva paketa isto porucena 4.1.2017. Kad bi ovako stalno stizalo svaki dan bi nesto porucivao.

Je l' je kupovao neko sobne termostate preko Alija? Grejem se na elektricni kotao, pa bih uzeo neki bolji, povoljnije od ovoga sto se kod nas nudi.
Ja sam ovde kupio computherm, odlican je i ima omron senzore, nije bio ni skup.
daj link da vidim koji su to kineski, posto ne verujem da su jeftiniji od ovog.

Poslednja izmena:
2016-12-06 10:35 Electronic information has been received - naruceno 3 decembra
2016-12-15 22:42 Beijing airport and left
2017-01-17 12:17 11003 IZMENIČNA POŠTA, Za carinu

Woo hoo, do sada nisam ovako dugo cekao nista da udje u zemlju, jos samo carina :whip:

Ovaj

i ovaj
, na primer. Na mnogima piše da su za podno grejanje, pa ne znam mogu li poslužiti.
Ovaj drugi sam imao, i odmah sam ga prodao...isto sam ga kupio ovde od nekog preko oglasa i nije mi se svideo.

U svakom slucaju stvar je kao sto sma i mislio...ne isplati se da porucujes od preko kad za iste ili malo vece pare ovde mozes odmah da kupis provereno dobar uredjaj.
Googlaj computherm izaberi koji ti model odgovara iznenadices se cenom.
Ja imam onaj Q7RF sad vidim da je jako jeftin posto je izasao novi model, a to sto je bezzican nemoj da te brine radi bez problema vec godinama.

2016-12-06 10:35 Electronic information has been received - naruceno 3 decembra
2016-12-15 22:42 Beijing airport and left
2017-01-17 12:17 11003 IZMENIČNA POŠTA, Za carinu

Woo hoo, do sada nisam ovako dugo cekao nista da udje u zemlju, jos samo carina :whip:
Slican slucaj, samo sto je 20.12. bilo "beijing airport and left", 14. stiglo i proslo carinu.... i posle neko kaze sve to ide airmail... lol

Hvala ti na savetu. Ne brine me što je bežični, nego mi je muka više da jurim daljinske po stanu, pa sam neki zidni tražio. Pogledaću koji mi Computherm odgovara, pa ću pazariti nešto.

Pa ovo je zidni, (kaci se na zid) s` tim sto ima i postolje koje se skida pa moze i na nekoj polici da stoji... a baterije traju i po dve godine.

A RF prijemnik stoji u kotlarnici, njega postavis i zaboravis na to.

Mislim da to sve iz madjarske dolazi, to je neka njihova firma, nema ovo veze sa kinom.

Poslednja izmena:
Pa ovo je zidni, (kaci se na zid) s` tim sto ima i postolje koje se skida pa moze i na nekoj polici da stoji... a baterije traju i po dve godine.

A RF prijemnik stoji u kotlarnici, njega postavis i zaboravis na to.

Mislim da to sve iz madjarske dolazi, to je neka njihova firma, nema ovo veze sa kinom.
E, to je vec druga prica. Video sam kod komsije neki sa daljinskim pa sam mislio da je tako nesto. Hvala ti, ponovo :)

HITNO! želeo bih da poništim narudžbinu i da mi se vrati novac sa aliexpressa(60eura). Plaćeno je Telenor debitnom mastercard karticom. da li će vratiti novac(i da li pun iznos?) i koliko se čeka? molim odgovor što pre!(slika u prilogu)

Prilozi

• 000090.jpg
    000090.jpg
    135.6 KB · Pregleda: 157
Ja sam imao jedan cancel order i cekao sam pare skoro 7 dana

ja sam juče ujutru naručio... znači vratiće pare čim postoji opcija? a koji razlog da navedem?

Mora prodavac da odobri, ne treba nikakv poseban razlog.

Napisi da si narucio greskom pare ce da ti se vrate za 10 20 dana

Prilikom disputa, novac moze da legne i za 48 sati (Telenor banka)

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Ja sam poništio jednu narudžbinu pre 6 dana, isto plaćeno telenor karticom i evo jos uvek čekam novac.

Nazad
Vrh Dno