![]()
Šta je brže od ova dva?
Mislim jeste da piše AliExpress od 15 do 45 dana, ali ajde da pitam.
M2 Note
Kako to da uradim? Napisao sam im da zelim da mi vrate pare ili da posalju novi. Jel to dovoljno ili ima drugi nacin?Nisu ti oni to ni poslali, poslusaj ih i trazi full refund dok je vreme
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
bakara, narucila nesto preko Alija to mi stiglo ja potvrdila i posle 418 dana uredjaj vise ne radi. Platila sam internet karticom i zovem kineza i kazem mu da je korektno da mi vrati pare, a on spominje da ne moze jer sam platila paypal, a spor ne mogu da pokrenem jer je proslo vise od 15 dana od zakljucenja posla
418 dana? :d
Kinezi ne daju garanciju ma sta pisalo, kod njih to ne postoji, garancije je dok ne potrdis prijam ili ti 15 dana na Aliju
Ne vredi, PP pokriva unutar 180 dana, a ali u principu 60+15 ili kako vec stoji u opisu.bakara, narucila nesto preko Alija to mi stiglo ja potvrdila i posle 418 dana uredjaj vise ne radi. Platila sam internet karticom i zovem kineza i kazem mu da je korektno da mi vrati pare, a on spominje da ne moze jer sam platila paypal, a spor ne mogu da pokrenem jer je proslo vise od 15 dana od zakljucenja posla
Da li je imao neko neprijatnu situaciju tipa da je narucio proizvod platio preko PP-la, nema tracking a proizvod nije stigao ?
Nije u pitanju Ali nego drugi sajt, cena oko 30e dakle nema trackinga a nije stiglo, kako PP gleda na ovo i ako se zalim da li ce da vrate novac, neka iskustva ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari