Rusi, oni su majstori skripti. [emoji1]kinezi su prebrzi...
Jesi ti Boris (kako nema prezimena!?)? Ako jesi pokrao te poštar, ako nisi dobio si tuđi treking. Desilo mi se jednom, isto došlo, isti broj pošte ali drugo ime i prezime na uručenju. Buni me ovo Boris bez prezimena.Jel ima neko ideju mogu li da pitam postu sta mi je sa posiljkom ovo mi je track number RS048521323CN pise da je isporuceno a meni nista nije stiglo
Jesi ti Boris (kako nema prezimena!?)? Ako jesi pokrao te poštar, ako nisi dobio si tuđi treking. Desilo mi se jednom, isto došlo, isti broj pošte ali drugo ime i prezime na uručenju. Buni me ovo Boris bez prezimena.
Jesi ti Boris (kako nema prezimena!?)? Ako jesi pokrao te poštar, ako nisi dobio si tuđi treking. Desilo mi se jednom, isto došlo, isti broj pošte ali drugo ime i prezime na uručenju. Buni me ovo Boris bez prezimena.
Da li ima na Aliju kvalitetnije garderobe? Sve što sam dosad naručio je jeftinije, ali i nekvalitetnije nego recimo turska garderoba. Mislim na majice, šorceve, helanke i sl.
Iz mog iskustva - nema.
Do sada sam našao samo 1 prodavnicu iz koje sam dobio koliko toliko kvalitetne majice - E-BAIHUI, sve ostale majice što sam naručio su daleko lošijeg kvaliteta nego na slikama koje su priložene.
SportsDirect je zakon za jeftine majice, jakne...
Dao ti je tuđi treking broj i taj (Boris) je dobio svoj paket. Što se tebe tiče ili ti je poslao bez trekinga ili uopšte nije ni poslao. Svakako odmah dispute.Tek sad vidim da pise Boris nisam Boris cak ni komsiju Borisa nemam... Ne znam sta mi dalje ciniti...
Hteo sam da kupim neki malo bolji usb wall charger sa vise izlaza, neki koji ima i brzo punjenje, ima li neko neki predlog? Ja nesto "merkam" ove:
http://www.aliexpress.com/store/pro...Turbo-Mobile-Charger/1830134_32554901210.html
http://www.aliexpress.com/store/pro...ll-Charger-for-LG-G5/1830134_32651109326.html
Da li ima na Aliju kvalitetnije garderobe? Sve što sam dosad naručio je jeftinije, ali i nekvalitetnije nego recimo turska garderoba. Mislim na majice, šorceve, helanke i sl.
Jos nisam, a i ovi kinezi, svakodnevno menjaju cene, kada sam postavio post Aukey quick charge 2.0 je bio 17.5$ a quick charge 3.0 14.5$, dok je sada qc 2.0 32.99$ :zgran:, a qc 3.0 17.33$...I? Reši li koji? I ja sam u istoj situaciji.
Originalne adidas trenerke i patike?
Moze link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari