Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Da li je neko odavde uzimao Xiaomi Mi Band 1S? Od koga ste uzeli i koliko je trebalo da stigne? Hoću proverene prodavce da mi ne uvale neku kopiju. :)

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

^Gearbest?

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Jeftinije su na Gearbestu, često imaju neke popuste, a i proverene su. Evo, ja sam juče naručio, sa nekim poenima, izašla me malo preko 9$.

HTC 820 via Tapatalk

Jel ima neko ideju mogu li da pitam postu sta mi je sa posiljkom ovo mi je track number RS048521323CN pise da je isporuceno a meni nista nije stiglo

Mozda je kod nekog od komsija postar ostavio?
A pise da je i ostavljen izvestaj, da li si ga nasao?

Poslednja izmena:
Jel ima neko ideju mogu li da pitam postu sta mi je sa posiljkom ovo mi je track number RS048521323CN pise da je isporuceno a meni nista nije stiglo
Jesi ti Boris (kako nema prezimena!?)? Ako jesi pokrao te poštar, ako nisi dobio si tuđi treking. Desilo mi se jednom, isto došlo, isti broj pošte ali drugo ime i prezime na uručenju. Buni me ovo Boris bez prezimena.

Jesi ti Boris (kako nema prezimena!?)? Ako jesi pokrao te poštar, ako nisi dobio si tuđi treking. Desilo mi se jednom, isto došlo, isti broj pošte ali drugo ime i prezime na uručenju. Buni me ovo Boris bez prezimena.

I meni je isto pisalo samo ime kada sam primio paket.

Ako je za utehu mene je postar zvao u subotu i rekao da mora potpis, nisam bio kuci i odem da uzmem danas. Pritom postar nista nije ostavio u sanducicu, nikakav papir.Odem u postu probam da podignem na ime i prezime i na licnu kartu kaze devojka sto radi tu: nema nista. Udjem na Ali i procitam joj tracking code kaze: aha pa ima to. To nije prvi put da mi se desava sa Postom,konkretno sa post expressom. Par puta mi postar zakaci za vrata i to odleti kada povuce promaja u zgradi. Neodgovorno. I pisao sam i zalbu mejlom ranije za to čak i izvinjavali su se.

Poslednja izmena:
Meni se desavalo da dobijem papiric i odem u postu da podignem a tamo mi kazu> A to je greska , nije za Vas ovo je iz Kine :). Ja kad im kazem da ja ocekujem iz Kine posiljku, oni pitaju jel ste sigurni i na kraju mi uruce ono sto sam narucio.
Mada ja to povezujem sa time sto zivim u bloku 70 :D

Tek sad vidim da pise Boris nisam Boris cak ni komsiju Borisa nemam... Ne znam sta mi dalje ciniti...

Otvori dispute.

Da li ima na Aliju kvalitetnije garderobe? Sve što sam dosad naručio je jeftinije, ali i nekvalitetnije nego recimo turska garderoba. Mislim na majice, šorceve, helanke i sl.

Da li ima na Aliju kvalitetnije garderobe? Sve što sam dosad naručio je jeftinije, ali i nekvalitetnije nego recimo turska garderoba. Mislim na majice, šorceve, helanke i sl.

Iz mog iskustva - nema.
Do sada sam našao samo 1 prodavnicu iz koje sam dobio koliko toliko kvalitetne majice - E-BAIHUI, sve ostale majice što sam naručio su daleko lošijeg kvaliteta nego na slikama koje su priložene.
SportsDirect je zakon za jeftine majice, jakne...

Iz mog iskustva - nema.
Do sada sam našao samo 1 prodavnicu iz koje sam dobio koliko toliko kvalitetne majice - E-BAIHUI, sve ostale majice što sam naručio su daleko lošijeg kvaliteta nego na slikama koje su priložene.
SportsDirect je zakon za jeftine majice, jakne...

Znam za SportsDirect, ali mi se ne isplati, jer se u BiH carini svaka pošiljka preko 50KM (25€), a da uzimam pojedinačno se ne isplati zbog skupe poštarine...

Poslednja izmena:
b7ea959955c63bd56ad2430f403bc6fc.jpg

Moze li mi neko reci sta se desava, odnosno sta da uradim? Paket je narucen 24.05 i nemam nikakve informacije gde je i sta je sa njim.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Koliko vidim poslat je tek 2.06. tako da imaš da čekaš mozda i 2 nedelje. Mozes pratiti paket ukoliko imas vazeci tracking number. Imaš app Track Checher.

Da, ali track broj nije dostupan za pracenje?!

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Tek sad vidim da pise Boris nisam Boris cak ni komsiju Borisa nemam... Ne znam sta mi dalje ciniti...
Dao ti je tuđi treking broj i taj (Boris) je dobio svoj paket. Što se tebe tiče ili ti je poslao bez trekinga ili uopšte nije ni poslao. Svakako odmah dispute.

Hteo sam da kupim neki malo bolji usb wall charger sa vise izlaza, neki koji ima i brzo punjenje, ima li neko neki predlog? Ja nesto "merkam" ove:

http://www.aliexpress.com/store/pro...Turbo-Mobile-Charger/1830134_32554901210.html

http://www.aliexpress.com/store/pro...ll-Charger-for-LG-G5/1830134_32651109326.html

I? Reši li koji? I ja sam u istoj situaciji.

Poslednja izmena:
Jel neko kupovao baterije za mobilni preko Alija? Konkretno me zanima za Galaxy S5 kakvog su kvaliteta i jel ima neka preporuka?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ima ja sam nalazio originale Adidas trenerki i patika...onda pumine patike..neku drugu garderobu nisam

Ako može neko da postavi linkove prodavnica na Aliju koje nude kvalitetniju garderobu...

a62d968986988795e3325cf88c910c49.jpg

Šta je brže od ova dva?

Mislim jeste da piše AliExpress od 15 do 45 dana, ali ajde da pitam.

M2 Note

Nazad
Vrh Dno