5-6 rucnih satova sam narucio ni na jedan nisam platio nista, cak ni na smartwatch placen 35$ nisam imao dodatne troskove... Mislim da satovi opusteno prolaze bez pdv-a
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
mozda tebi...
5-6 rucnih satova sam narucio ni na jedan nisam platio nista, cak ni na smartwatch placen 35$ nisam imao dodatne troskove... Mislim da satovi opusteno prolaze bez pdv-a
Zavisi od carine. Zato naša NS Carina meni lupila PDV i na futrolu za mobilni.. Satove su mi procenjivali uglavnom na 10ak dolara koliko su i bili plaćeni.5-6 rucnih satova sam narucio ni na jedan nisam platio nista, cak ni na smartwatch placen 35$ nisam imao dodatne troskove... Mislim da satovi opusteno prolaze bez pdv-a
sat- jedan mi je stigao samo u kesici,u pismu-ništa nije carinjeno. Drugi Casio od 43€-stigao sa orginal kutijom-carina 800din
Sent from my B1-730HD using Tapatalk
Ддр2 јесте, 2гб кошта 3600 динара нова, па ти види [emoji1] ја сам узео 2 од 4гб за укупно 2500 динара ако се добро сећам.
Sve je to lutrija i sreca sa carinom, prolazile su ljudima mnogi skuplje stvari bez carine a ne obicni satovi... Na Bg carini dosta prolazi ali zato Ns i Nis nadoknade sve.
Па да, АМД имам, мени је овако тад било најисплатљивије, сад не знам каква је ситуација.Ne valja ti poredjenje, tu polovni kinesku memoriju imas na limundu na kile... mislim da je cena slicna, naravno za AMD ide samo ta jeftina
Sve zavisi na koga naidjete sa one strane. Ima i tamo istih kakvi su i ovde. Moje iskustvo je baš baš pozitivno. Zadnja kupovina mi je bila u martu i to baterija za laptop, Pisalo "original ćelije sanio i kvalitetna elektronika zaštićena". Kad je stigla nisam mogao poverovati da je tako dobra a pošto garanciju od dve godine kako piše i na sertifikatu sigurno neću ostvariti nije me mrzelo da je otvorim. Izrada za neverovati, ćelije stvarno Sanio a elektronika profi i prelivena zaštitnim lakom. Ostavio sam pozitivnu ocenu i dva puta su mi zahvaljivali jer kako kažu mnogo im znači. Dosad nisam naišao na prevaru što ne znači da neću.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari