Reci mi je l je moguce kinez da vrati protection time? Moguce da je greskom, ali ona se ne seca da je to uradila. Nisam imao potrebe nikad da otvaram dispute, a ovo ne verujem da bi i proslo. Ne znam sta da radimТолико је лако зезнути се да сам потпуно убеђен да сте омашком потврдили...
Pogledajte prilog 192945
Meni je pre desetak dana kinez po drugi put sam produžio protection time. Ni ja nisam znao da je to moguće.Prvi put mi se dešava da prodavac sam produži "Buyer Protection time".
Ostalo je još 10 dana da mi stigne paket, on je sam produžio na 39 ponovo.
Da li i koliko ovo da tolerišem?
Zašto se ne žaliti tj. zašto ne iskoristiti svoja prava?meni juce stigao paket poslat u maju prosle godine bez trackinga, znaci oko 9 meseci putovao... nije nesto puno kostao pa ne otvaram dispute za te sitnice jer se nadam da ce kad tad stici xD
Da li postoji to pravilo negde zapisano na sajtu? Ja nisam mogao da nađem ništa vezano za tako nešto...Koliko ono bese da prodavac moze maksimalno da produzi Purchase Protection, jel 180 dana? Mislim da se pisalo negde u temi, ali ne mogu da pronadjem...
Da li je neko narucio sa Alija robu od recimo 55 evra?
Ovo me interesuje http://www.aliexpress.com/item/1pc-...1885296347.html?spm=2114.01010208.8.14.mtqKOu
Koliko bi to mene ukupno kostalo posto u ovoj nasoj drzavi i za robu od 10 evra koju narucim placam dodatno neki porez, carinu, taksu ili sta li vec, bitno je da im se placa i onda me izadje mnogo vise.
Da li je uzimao neko sa Alija staklo sa digitajzerom za mobilne telefone? Treba mi za Lenovo S60, ako možete preporučite mi korektnog prodavca za ovu vrstu robe. Kod nas nema ni za lek, ni kod zvaničnih, a ni kod nezvaničnih servisera.
Radi sve provereno sa njom...Nisam narucivao vec neko vreme sa alija i u medjuvremenu otvorih racun u Erste, i dobio Mastercard. Jel se moze narucivati sa njom i jel problem sto se tice refunda? Mislim da je spominjano nesto u vezi toga al ne mogu da pronadjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari