Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Hmm, onda ne znam zasto nece da mi prodje jedno placanje, imam i vise od tih +0.5%.
Ovo mi ispise kad hocu da platim.

ALIEX.JPG

Poslednja izmena:
koja je banka i koja kartica? ja u telenoru recimo kada je cena 2.5$ ja ukucam to u google to EUR i onda zaokruzim to na recimo 3 evra i nemam problema.

Da li vam se dogadjalo da prodavac stavi da je poslao paket i stavi kod za tracking koji je samo eketronski registrovan. Tj. Nije predao paket u postu vec je samo prijavio online da ce predati paket i uzeo kod..
Ovo je ono sto mi izlazi "Electronic information has been received"...
----
Kapiram da ovo rade da bi produzili period koji imaju da posalju paket. Ali necu da mi oduzi pa da ga posalje 25dec i da mi stigne 25 feb. kada prodje sva guzva od NG..

Intesa, kartica je Visa Internet.

Imao sam tu situaciju pa sam morao da pripretim kinezu da ce dobiti negativnu ocenu zbog zavlacenja.
Odmah je sutra fizicki dostavio paket na slanje.

Da li vam se dogadjalo da prodavac stavi da je poslao paket i stavi kod za tracking koji je samo eketronski registrovan. Tj. Nije predao paket u postu vec je samo prijavio online da ce predati paket i uzeo kod..
Ovo je ono sto mi izlazi "Electronic information has been received"...
----
Kapiram da ovo rade da bi produzili period koji imaju da posalju paket. Ali necu da mi oduzi pa da ga posalje 25dec i da mi stigne 25 feb. kada prodje sva guzva od NG..
imao sam ja tu situaciju ali nisam znao sve dok mi paket nije stigoa i nisam video na njemu kada je stvarno poslat...znaci dao mi je tracking number i rekao kako je poslao :) a u stvari je poslao 7-8 dana nakon toga

Pustio sam mu poruku da salje to ako uopste namerava da salje...
Bolje mi kada produze onaj rok ili mi kazu da nece poslati zbog guzve nego ovako da zavlace...

jel neko kupio micro sd kartice sa alija da preporuci.ja bi da uzmem od 64gb.
ima nekoliko njihovih marki ali ne znam koje su stvarne brzine.
cena ide od 15$

Uvali mi kinez neke baterije sa defektom nekim, sve po 4 ''zaguljotine'' sa gornje i donje strane, dal ima iko predstavu gde je ovo korisceno i kako da se ovako ovo zagulilo, uglavnom ovo mi ne pada na pamet da primim hocu ciste baterije ko suza samo me zanima kako je do ovoga doslo.

DSC_0658.jpg

DSC_0659.JPG

cena ide od 15$
Ja sam uzeo neku Metoo sd karticuod 64, solidna je, nije brza, nije spora, oko 14 je pisanje. Uzeo sam i Samsung od 32,ok je i ona,pisanje negde oko 12. Ova od 64 je bila 19$ a od 32 na gearbestu neka akcija, pa sam je uzeo za 8$.

@animal nije se to nigde zgulilo vec su baterije bile masinski zavarene u nekom uredjaju znam to jer identican var sam imao kada sam menjao baterije na Phillips masinici za brijanje,i tesko se skidajuuu :banghead:

@animal nije se to nigde zgulilo vec su baterije bile masinski zavarene u nekom uredjaju znam to jer identican var sam imao kada sam menjao baterije na Phillips masinici za brijanje,i tesko se skidajuuu :banghead:

Aha znaci koriscene vec negde pa skidate ko zna kako, hvala to me zanimalo, kinez ce da vrati do zadnjeg dinara.

Pitanje. Ostalo mi jos 5 dana do isteka one protekcije a robe nigde. Imam li ja pravo da otvorim dispute 2,3h pre isteka tog vremena i da trazim svu lovu nazad i da odbijem produzenje tog roka ako ga prodavac ponudi umesto love ?
Ili da sacekam da istekne to vreme,ali sta se posle desava ?

Poslednja izmena:
Nemoj da pustis da istekne vreme zastite.
Ja uvek kontaktiram prodavca i zamolim za produzenje vremena isporuke/zastite.
Ne znam sta se desava ako odbijes produzenje. Verovatno ce aliexpress odobriti full refund jer tako pise kod vecine prodavca (u delu zastite kupaca) ali to ne ide nikome u korist. Treba se ipak malo strpeti.

cena ide od 15$

Bolje za 2600 rsd poruci transcend od 64 gb iz emmija,dostava ti je besplatna :)

Kada od prilike pocenje kod za pracanje da pokazuje nesto konkretno, i gde se bese prati kada paket udje u Srbiji, ono kada stoji na carini?
Hvala.

Jel narucivao neko patrone za Gillete brijace sa Alija? Dosta su jeftiniji isplate se ako su dobri.

Jel narucivao neko patrone za Gillete brijace sa Alija? Dosta su jeftiniji isplate se ako su dobri.

Ja jesam. Ne mogu sada da kopam recenziju koju sam ostavio čoveku...

Ukratko to nije bilo brijanje, nego čupanje. Katastrofa. Moguće da od nekih prodavaca i nisu loši, ovo što sam ja kupio me je uverilo da kopiju takve robe ne treba uzimati.

Ima li neke proverene alternative našim prodavnicama za nabavku ovakvih proizvoda? Plaćam pivo onom ko dođe sa informacijom.

Za gillete konkretno ne znam alternativne nozice :)

Ali koristim iz DM-a njihovu marku. Isti je fazon kao i gillete ,samo je dm.

Kupi se brijac, a posle nozici se menjaju. Dosta su jeftiniji nego gillete po komadu.

Ukratko to nije bilo brijanje, nego čupanje. Katastrofa. Moguće da od nekih prodavaca i nisu loši, ovo što sam ja kupio me je uverilo da kopiju takve robe ne treba uzimati.

Ja sam u Maksiju kupio. Prvi je cupao u PM, pa je odleteo u kantu posle 2 poteza. Ovaj 2. je dobar. Jos 2 su ostala.
Covek vise ni u sta nije siguran.

Mirkoli, znaci DM su OK? Kad potrosim da se manem Zileta. Ne pada mi na pamet jos i to da narucujem iz inostranstva.

Navodno žileti su jedna od stvari koje kinezi ne umeju da naprave, dal zato što ih ne koriste ili...

A glave za philips masinice? Ja porucio za nekih 3 dolara komplet od dva komada. Zadnji put kada sam proveravao to je kod nas kostalo oko 1500-2000 dinara. Na ovo mislim...
3x-font-b-Shaver-b-font-font-b-Heads-b-font-Replacement-for-Philips-HQ3-HQ4.jpg

na buvljaku u pancevu ima bar duplo jeftinije gillete patrone za sve modele, iz madjarske donose, odlicni su.

Ja jesam. Ne mogu sada da kopam recenziju koju sam ostavio čoveku...

.

Isti slucaj ja se taman ponadao kad ono dno dna. Medjutim zveknem ja slabu ocenu prodavcu pa kad je zakukao zasto ta ocena ,sta nije u redu....Ja mu napisem ne valjaju nista,ne briju itd...I na kraju on mi ponudi da mi vrati pare ako ja promenim ocenu.

Nazad
Vrh Dno