imao sam ja tu situaciju ali nisam znao sve dok mi paket nije stigoa i nisam video na njemu kada je stvarno poslat...znaci dao mi je tracking number i rekao kako je poslaoDa li vam se dogadjalo da prodavac stavi da je poslao paket i stavi kod za tracking koji je samo eketronski registrovan. Tj. Nije predao paket u postu vec je samo prijavio online da ce predati paket i uzeo kod..
Ovo je ono sto mi izlazi "Electronic information has been received"...
----
Kapiram da ovo rade da bi produzili period koji imaju da posalju paket. Ali necu da mi oduzi pa da ga posalje 25dec i da mi stigne 25 feb. kada prodje sva guzva od NG..
Ja sam uzeo neku Metoo sd karticuod 64, solidna je, nije brza, nije spora, oko 14 je pisanje. Uzeo sam i Samsung od 32,ok je i ona,pisanje negde oko 12. Ova od 64 je bila 19$ a od 32 na gearbestu neka akcija, pa sam je uzeo za 8$.jel neko kupio micro sd kartice sa alija da preporuci.ja bi da uzmem od 64gb.
ima nekoliko njihovih marki ali ne znam koje su stvarne brzine.
cena ide od 15$
@animal nije se to nigde zgulilo vec su baterije bile masinski zavarene u nekom uredjaju znam to jer identican var sam imao kada sam menjao baterije na Phillips masinici za brijanje,i tesko se skidajuuu :banghead:
jel neko kupio micro sd kartice sa alija da preporuci.ja bi da uzmem od 64gb.
ima nekoliko njihovih marki ali ne znam koje su stvarne brzine.
cena ide od 15$
Kada od prilike pocenje kod za pracanje da pokazuje nesto konkretno, i gde se bese prati kada paket udje u Srbiji, ono kada stoji na carini?
Hvala.
Hvala.Zavisi od dosta toga. Uglavnom od 1 do 10 dana je potrebno da se pojavi broj za pracenje.
Dok ne dodje u Srbiju www.17track.net, a kad dodje http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp
Jel narucivao neko patrone za Gillete brijace sa Alija? Dosta su jeftiniji isplate se ako su dobri.
Ukratko to nije bilo brijanje, nego čupanje. Katastrofa. Moguće da od nekih prodavaca i nisu loši, ovo što sam ja kupio me je uverilo da kopiju takve robe ne treba uzimati.
Ja jesam. Ne mogu sada da kopam recenziju koju sam ostavio čoveku...
Ukratko to nije bilo brijanje, nego čupanje. Katastrofa. Moguće da od nekih prodavaca i nisu loši, ovo što sam ja kupio me je uverilo da kopiju takve robe ne treba uzimati.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari