Isti slucaj ja se taman ponadao kad ono dno dna. Medjutim zveknem ja slabu ocenu prodavcu pa kad je zakukao zasto ta ocena ,sta nije u redu....Ja mu napisem ne valjaju nista,ne briju itd...I na kraju on mi ponudi da mi vrati pare ako ja promenim ocenu.
Klasican brijac u ruke, zilete nadjete u marketu ili na pijaci za 50 do 100 din., paklica traje skoro ceo mesec. Skoro mi je stigla britva sa Alija, a sad lovim i neki kamen za ostrenje. [emoji4]
Today, the post office has already responded by our staff
Package might be lost
Today, we have to help you send the parcel again
We believe that if normal
Within 3 days, you will see the logistics updates
If you have any questions
Please send us a message
Ja se zakoljem i ovim fensi brijačima...
Brat skins <3Ja da ne moram da brijem glavu, ne bih ni kupovao žilete.
omeksaj kozu mlakom vodom,bar dva pasa temeljnog umivanja i 15min izmedju njih.ako se ne brijes svaki dan obavezno uz dlaku,nikako kontra dok ne steknes osecaj.i uspori obavezno.bar 8 godina se brijem klasicnim ziletima (preferiram wilkinson),ne secam se kad sam se zadnji put posekao sem kod ekstremnog zurenja.
A glave za philips masinice? Ja porucio za nekih 3 dolara komplet od dva komada. Zadnji put kada sam proveravao to je kod nas kostalo oko 1500-2000 dinara. Na ovo mislim...![]()
Od kog prodavca si narucio i da li su nozici original, kako su se pokazali i kako si zadovoljan?Imam i ja Philips elektricni brijac pa sam hteo za sebe isto da narucim nozice kad vec ne trebaju cele glave koje su preskupe.
I kako da znam koji mi nozici odgovaraju, da ne narucim neke pogresne ili su oni univerzalni za Philips brijace?
![]()
Porucio sam pre deset dana, kada stignu javljam kakve su.
Ja sam narucio odokativnom metodom.
Hvala.
Inace otvorio sam dispute na Aliju, jer mi paket nije stigao ni posle 54 dana, pretpostavljam da je izgubljen. Pisao kinezu, ali dzaba on nesto mrsi svoje. E sad vidim da je u procesu i da mi pise purchase protection jos 8 dana.
Hoce li posle tih 8 dana da mi vrate novac ako mi ne stigne paket ili? Nista mi nije pisao Ali... :trust: Prosli put se sve to brzo zavrsilo ili ovo kinez nije prihvatio da mi refundira novac... :trust:
Ljudi da'l ste vi nesposobni u pisanju tih zalbi ili sta se tu desava, odnosi se na sve vas kad uspevaju kinezi da vas zavlace :d Ja kada dobijem robu u neodgovarajucoj boji a da ne kazem nesto drugo zadrzavam robu i dobijam full refund, najcesce posle samo jedne poruke, a posle druge 100 %, nema rasprave tu mnogo samo treba da znate sta da napisete i naravno da budete u pravu. Sve to potkrepite dokazima protiv kineza i on nema kud. Evo upravo veceras 9 $ refund i zadrzao predmete...
Nema tu mnogo razglabanja ovako onako, i ulazenja u dodatnu raspravu sa kinezom i cekanja na neka njegova zamajavanja, odma se to sve sasece u korenu. Ako ste zainteresovani pisem profi zalbe nema sanse da omanu, 300 kinti po zalbi nisam skup![]()
[Qualcomm Official Certified]Tronsmart TS-WC3PC 3 Ports Quick Charge 2.0 VoltIQ Wall Charger for Samsung Galaxy S6 LG G4 Xiaomi
http://www.aliexpress.com/item/Qual...arge-2-0-VoltIQ-Wall-Charger/32367514591.html
ove su uzimali i kažu da su dobri
Kupio sam dva komada. Jedan Remax (on je flat, pljosnat) a drugi Ugreen. Oba su od 1.5m i odlično pune. A, imaju i kraćih dužina.A neki proveren micro usb kabl možete li preporučiti? Imamo u kući 5 uredjaja, a samo jedan potpuno ispravan kabl i taj 1 sin ljubomorno čuva i ne daje nikom pošto je njegov. Ćerka, žena i ja se patimo sa nekim kratkim Nokia kablom starim 10 godina i sa 2 koji ispadaju iz uredjaja, gube kontakt, težak horor je kad svi u isto vreme treba da punimo. Zidnih punjača ima 5-6 komada, to nam ne fali.
Kupio sam dva komada. Jedan Remax (on je flat, pljosnat) a drugi Ugreen. Oba su od 1.5m i odlično pune. A, imaju i kraćih dužina.
Vidoh da ti ne odgovara ristin jer ima 3 porta. Baci pogled u shopu, Tronsmart ili Aukey, vidjao sam sa po jednim portom.Jel narucivao neke kućne 2A punjače za mobilne i(ili) micro usb kabl sa Alija? Neki link do proverenog prodavca?
A neki proveren micro usb kabl možete li preporučiti? Imamo u kući 5 uredjaja, a samo jedan potpuno ispravan kabl i taj 1 sin ljubomorno čuva i ne daje nikom pošto je njegov. Ćerka, žena i ja se patimo sa nekim kratkim Nokia kablom starim 10 godina i sa 2 koji ispadaju iz uredjaja, gube kontakt, težak horor je kad svi u isto vreme treba da punimo. Zidnih punjača ima 5-6 komada, to nam ne fali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari