milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poena
- 775
Два дана пре истека ових 17 дана. Ако прођу (17 дана) довиђења.Kako mislis dva dana pre? Znaci da ipak cekam jos ovih 17 dana?
Два дана пре истека ових 17 дана. Ако прођу (17 дана) довиђења.Kako mislis dva dana pre? Znaci da ipak cekam jos ovih 17 dana?
Koga zaje******* ovi kinezi sa ovim Yanwen tracking brojevima, ispadne da se svaki paket kao po pravilu teleportuje za Srbiju za 8-9 dana, i onda navodno se čvari kod nas po mesec dana.... kako da ne.
Meni ej tako na svakom predmetu sa Yanwenom, i pise stiglo u Srbiju npr 3.11, a jos nije stiglo do mene, ispadne da ovi drze mesec dana to, a ono sto sam narucio npr 03.11 vec je stiglo itd. Tako da kontam da su fake neke varijante, pa kad stigne stigne.
Meni ej tako na svakom predmetu sa Yanwenom, i pise stiglo u Srbiju npr 3.11, a jos nije stiglo do mene, ispadne da ovi drze mesec dana to, a ono sto sam narucio npr 03.11 vec je stiglo itd. Tako da kontam da su fake neke varijante, pa kad stigne stigne.
Pako ako ti pise da je u srbiji on mora da je ovde, taj u Yanwenu i Maleziji ne moze na nikakav nacin da odradi tracking broj kao da je vec ovde...kada ukucas broj na nasoj posti gde pise da je ?
Aliexpress je i specifican po tome i jedna od stvarih sto ih je izdvojila od drugih i sto je postao uspesan je to sto ima Escrow račun tj prodavac dobija pare tek kada ti to potvrdisJedno pitanjce, da li se preko alija moze placati paypal-om ili mora karticom?
Koliko je sigurno placanje karticom?
Mogu li nekako prodavci da saznaju moje podatke (kartice) ili to placanje obavlja aliexpres?
Hvala
nisu fake, oni rade samo do dolaska paketa u srbiju, ali su ti nasi ili ukrali ili imas u sanducetu onaj izvestaj.
Evo,da malo doprinesem novim clanovima koji nisu upuceni u internet kupovinu. http://www.programazer.com/internet/internet-kupovina/
...a prodavac mi se kleo da je nestao negde na carini kod nas.
Ima ona opcija da developerima posaljes poruku za svaki bag pa posalji cisto da imaju u vidu..Nego, da pitam, rade li vam notifikacije na onoj Aliexpress aplikaciji, meni ne, na S4 stock rom, a znam da su radile pre, brisao cache, reinstalacija, nista ne pomaze...:trust:
Ne moze PPom placati a placa se preko AE-a prodavci nista ne vide sve je sigurno jos ako placas MC-om onda imas i obavezu da upises SC koji dobijes na broj telefona. Uglavnom sigurno je 101% ja kupujem kod njih koliko vec postoje ako se dobro secam 7 god a online kupujem vec 10 godina bez ijednog problema.Jedno pitanjce, da li se preko alija moze placati paypal-om ili mora karticom?
Koliko je sigurno placanje karticom?
Mogu li nekako prodavci da saznaju moje podatke (kartice) ili to placanje obavlja aliexpres?
Hvala
Meni rade.Nego, da pitam, rade li vam notifikacije na onoj Aliexpress aplikaciji, meni ne, na S4 stock rom, a znam da su radile pre, brisao cache, reinstalacija, nista ne pomaze...:trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari