Telefon je poručen 17.11 i ako ga još uvek nije poslao,a na trekingu se ne vidi da jeste šta drugo da mislim.Pa neću čekati da se on smiluje mesec dana da pošalje paket i onda da čekam još mesec dana mrcvarenja kad stigne u srbiju.Polako bre s tim dispute, svako ko je dobijao robu Singapurom, zna da će ti ta Primljena informacija stajati nekoliko dana, čemu odmah diputovi i preteće poruke.. Imaš rok od 50 dana, vidiš da se nešto dešava s tim paketom, zasto dispute posle 7 dana..
Ne samo da ne može da se prati kod nas, već je i to praćenje u Kini krajnje sumnjivo. Tako mi je za jedan paket poslat Yanwen poštom javljalo da je u nekom sorting centru u Kini, i taj status se nije menjao uopšte. Paket mi stigao posle 25 dana, a tracking broj još uvek pokazivao da je u tom istom sorting centru.Naručio sam neki adapter i piše da šalje china post registered air mail ,i tu stavio cenu a poslao mi nekom yanwen poštom samo brojevi u tracking number. Pitao sam ga zašto mi je tako poslao i čekam odgovor. Mislim da ovom poštom ne može da se prati kod nas već samo u Kini
Edit: baš sam proverio sad, i paket mi se po njihovom praćenju još uvek nalazi u Kini, iako sam ga dobio pre mesec dana![]()
Pa cekaj po kojoj logici cekas da ti pise za taj broj da je u Srbiji kad nema pracenje?
Taj broj je lokalnog karakera i sluzi ISKLjUCIVO za pracenje u Kini i nigde drugde.
Šta je bolje sto puta?
Sve, shopping experience. Nema ciganisanja prodavaca, nema nestalih paketa, 60 dana putovanja, itd. Iako su i tamo sve kinezi, drugacije je sve. Kupujem preko ebaya vec 14 godina, a svaki put preko aliexpressa imam neki problem, i svaki put kao ajde sad su se valjda ispeglali, ali to je ochigledno mentalitet, ljudi koji su se ustekali za ebay fee idu tamo, pa mu dodje kao najgori shljam od prodavaca na pijaci...
@rista1
Cesto to rade, treba gledati i vreme isporuke, obicno kada je do 39 dana, kinez ispostuje i pravi tracking number i postu koja pise pod shipping. A cim je vreme do 60 dana, postoji sansa da ne ispostuje sve. Znaci, nije pravilo, ali iz iskustva je dosada ovako bilo..
Yanwen ne moze da se prati kod nas.
Jel moze neka preporuka za neki smartwatch, ko je narucivao
Milane ja porucila 11.11 neki telefon dooge x5 , kinez mi je dao neki brooj i do malopre nikakve promene a sada se pojavila kao neka registraciija na pracenju i evo sta su napisali za taj broj "2015-12-04 14:53
Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article""
procitala da to nije garancija da su primili i fizicki paket, jel to uobicajeno ili ne
a ovo?Eto kod nas imas npr. original Samsung Evo 32Gb 1800rsd, a tu izadje oko 1500-1600 i to kopija. Ono jeste, kopija je od EVO+, al je kopija...![]()
kopija...ima ih puno kod kineza i dolaze bez sd adaptera uglavnom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari