Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

@devix
Znam i ja sam narucivao od istih jedno 7-8 puta, treba 100 god da stigne...

Jel' ovaj link za wallet baš od prodavca kog si kupio, ili ne?
Vidim ima i jeftinijih takvih, ne znam da li su kopije.

Ljudi, batalite ovo *ranje i predjite na ebay, skuplje je dolar ali je 100 puta bolja online kupovina...

Šta je bolje sto puta?

Meni stigne zastita za displey za IP6 ona "staklena" za nekih 2 nedelje, i ja konjoslav otvaram paket i diriktno na plocice ispadne, rascveta se staklo kao majska ruza :)

Wow ovaj Aliexpress stvarno postaje pilicarnica.
Zadnje dve kupovine fail.
Prvo martinke odu na pogresnu adresu i juce pokrenem dispute na telefon jer tracking broj ne daje nista i evo ovog momenta javlja da su prihvatili i da ide full refund.
Cirkus.

Bar za telefone imaš pouzdanog prodavca, al' dobro, što kaže guru, sigurno si uštedeo dolar-dva...

@fcinterbgd
Toliko sam shvatio, nego me zanima šta je to bolje 100 puta.

Poslednja izmena:
Nisam, cena ista ko i na 10 drugih mesta. I odlican feedback. Zuti se sad izvinjava ali dobio je najgori moguci feedback.

meni stoji vec 10tak dana tek sam sada proverio dispatched to overseas i to je jedino sto vidim na 17track, jako cudno jer do sada svaku posiljku koju sam primao ima redosled kada je poslata, gde je itd......nasa posta ne vidi kod jos naravno...

Šta mu ovo dođe?
Stoji tako otkad sam poručio telefon 17.11, poslat je 25.11 , nije mi logično da putuje 7 dana avionom do srbije.
Prodavac je top one, ovde sam dobio preporuke za njega.
uploadfromtaptalk1449073860149.png

Prodavac je samo javio da treba da salje paket, nesto poput rezervacije i dobio tracking number, pise u zagradi da paket jos nije "fizicki" kod njih, vec samo papiroloski.... :)

Prvi post je od sada FAQ.
Uređivaću ga po onome što vidim / primetim, ako imate neki predlog šta bi moglo da se stavi u prvi post - slobodno mi pustite PM sa linkom ili obrazloženjem! ;)

:wave:

Jel' ovaj link za wallet baš od prodavca kog si kupio, ili ne?
Vidim ima i jeftinijih takvih, ne znam da li su kopije.

Da link je bas od tog lika od kog sam uzeo, @Jorgovan ti si uzeo od istog lika tj firme ko i ja samo meni se ovaj malo vise svideo,inace za te pare funkcionalnost 10 dizajn 10 kvalitet izrade 9 (kazem 9 jer bi voleo da je koza malo deblja ) ali stvarno za tu lovu nema sta bolje da se pazari,ako neko ima nesto nek baci link :D
Inace pisao sam njihovoj proizvodnji u Baku Azerbaijan hteo sam da vidim kakve su sanse da mi urade "custom wallet" bez onog "teemzone ili paris natpisa" ali rekose mi da mora veca kolicina da se poruci pa sam odustao,BattlBox kod njih uzima blanko novcanike svoj logo stavlja i prodaje ih duplo skuplje :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1449075762395.jpg
    uploadfromtaptalk1449075762395.jpg
    150.7 KB · Pregleda: 149
Ljudi, batalite ovo *ranje i predjite na ebay, skuplje je dolar ali je 100 puta bolja online kupovina...

U principu preko ebaya može da se prođe i jeftinije (bidding+free shipping), ali ne znaš šta kupuješ, ako je kineska roba, šturo objašnjeno i bez komentara, na aliju barem ima kolko tolko.

Prodavac je samo javio da treba da salje paket, nesto poput rezervacije i dobio tracking number, pise u zagradi da paket jos nije "fizicki" kod njih, vec samo papiroloski.... :)
Šta mi je činiti? Da pokrenem dispute i lupim mu negativnu ili da čekam?Puno njih je reklo da je korektan prodavac, ali ako ću čekati paket tri meseca onda mi ni ne treba.

Pa sacekaj, mozda je stigao vec kod njih, mozda ce sutra, ali se nije status azurirao... Moguce da kad stigne kod njih vec za par dana stigne na nasu carinu, pa kad sve saberes i ne bude tako dugo...

U principu preko ebaya može da se prođe i jeftinije (bidding+free shipping), ali ne znaš šta kupuješ, ako je kineska roba, šturo objašnjeno i bez komentara, na aliju barem ima kolko tolko.

Kako mislis šturo, pa pitas prodavca da ti objasni ako nije jasno. Na Aliju su mnogo opustenija pravila pa imaju priliku da se ciganišu i zavlače po mesec dana + tamo su sve kinezi, na ebayu kozes da ih izbegnes ako ne zelis sa njima da imas posla, a ne zelis :)

Sedam dana i stoji, sutra je osmi dan.Poslao sam mu preteću poruku pa ću videti šta kaže :)

Bolje idi na 4px pa vidi gde ti je stvarno paket.

Probao sam sada,izbacuje da je sajt offline kad ukucam tracking no. u pretragu.

A koliko ti je onaj processing time dao prodavac?? jel ti istekao?

Poslednja izmena:
Processing time je bio 7 dana ako se ne varam i za to vreme mi je poslao tracking no. i rekao da je poslat telefon.Sad mi stoji da imam još 50 dana do isteka dispute.

Meni od 27 na Singapurskoj pošti stoji da je poslato i još ništa,sve mi stiglo od 11 samo jbn telefon ne

Polako bre s tim dispute, svako ko je dobijao robu Singapurom, zna da će ti ta Primljena informacija stajati nekoliko dana, čemu odmah diputovi i preteće poruke.. Imaš rok od 50 dana, vidiš da se nešto dešava s tim paketom, zasto dispute posle 7 dana..

^zato sto su bezobrazna gamad? Ja sam tako mogao da cekam do proleca, pokrenuo dispute i kinez mi se jos izvinjava sto je poslao kao paket sa izmisljenim treking brojem i jos me zove friend. Cim je nesto fishy odma lupam dispute. Ne posle 7 nego posle 3 dana

Nazad
Vrh Dno