- Učlanjen(a)
- 17.12.2013
- Poena
- 69
Kad kazete malezijska mislite na Singapursku?
Ako je tacno to treba mesec dana da se pojavi na trekingu onda nemam reci. Otvorio sam dispute svakako
ne misle, singapur je nesto trece.
Kad kazete malezijska mislite na Singapursku?
Ako je tacno to treba mesec dana da se pojavi na trekingu onda nemam reci. Otvorio sam dispute svakako
Šta je bolje sto puta?
Jel' ovaj link za wallet baš od prodavca kog si kupio, ili ne?
Vidim ima i jeftinijih takvih, ne znam da li su kopije.
Ljudi, batalite ovo *ranje i predjite na ebay, skuplje je dolar ali je 100 puta bolja online kupovina...
Šta mi je činiti? Da pokrenem dispute i lupim mu negativnu ili da čekam?Puno njih je reklo da je korektan prodavac, ali ako ću čekati paket tri meseca onda mi ni ne treba.Prodavac je samo javio da treba da salje paket, nesto poput rezervacije i dobio tracking number, pise u zagradi da paket jos nije "fizicki" kod njih, vec samo papiroloski....![]()
U principu preko ebaya može da se prođe i jeftinije (bidding+free shipping), ali ne znaš šta kupuješ, ako je kineska roba, šturo objašnjeno i bez komentara, na aliju barem ima kolko tolko.
Naravno da cekas. Zna takav status da stoji i do 7 danaŠta mi je činiti? Da pokrenem dispute i lupim mu negativnu ili da čekam?Puno njih je reklo da je korektan prodavac, ali ako ću čekati paket tri meseca onda mi ni ne treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari