Sa dužnim poštovanjem prema oštećenom meni sve to liči na Srpska posla.
Klasičan primer i objašnjenje zašto se mnogi predmeti ne mogu slati u Srbiju, odnosno zašto neki prodavci odlučuju da to ne rade.
Pre pisanja oštrog odgovora, i traženja povraćaja, treba dobro razmisliti da li je to jedino rešenje i pre svega da li je realno. Potrebno je se pre svega staviti se u kožu tog prodavca pre olakog iznošenja stavova koje ti već na par stranica iznosiš.
Ovako moram da odgovorim jer ima svakakvih ljudi i svako ce da shvati na svoj nacin, klip je bio samo neslana sala i tako ga treba shvatiti, prisetio sam se slicne situacije i postavio radi zezancije nista vise.
Mrzim da se ponavljam kao papagaj ali sta cu kada moram, jer ocito da ne shvatas sustinu stvari i ako sam par puta objasnio. Nemam nameru niti zelju da se stavim u njegovu kozu, on ako nije sposoban da pored uredno primljene porudzbine i jasno naznacenih stvari sta i kako treba da posalje, NIJE U STANJU da isto ispostuje, onda ne treba da se bavi tim poslom, neka lepo ide neka sadi rizu...
Ja kao kupac imam zastitu i zelim da uzivam svu mogucu jer ja dajem svoj novac za neko dobro koje kupujem, prema tome sta narucim ocigledno da to i zelim i ocigledno da mi to treba, da mi treba nesto drugo ja bih narucio to drugo nadam se da je ovo jasno i da ne treba vise da se ponavlja.
Konkretno narucio sam set u kome se nalazi 5 srafcigera, on mi je poslao sa 2 ! Meni ta dva sto je poslao ne trebaju ni za sta, mogu lepo da uzmem da ih bacim u djubre, trebaju mi ona 3 sto nije poslao, dakle necu mizeran refund, necu bilo koju drugu nagodbu, hocu ono sto sam porucio ili da mi vrati moj novac ! Mogu u svakom trenutku da mu posaljem nazad ovo sto mi je poslao namerno ovako a ne nekakvom greskom, ali da on plati postarinu, meni ne pada na pamet da placam za tudje greske, ima sve crno na belo nasarano sta je naruceno, kada, kako, sta treba da posalje i ako to nije u stanju, opet ponavljanje, neka ide da cuva ovce, kratko i jasno.
Dakle nisam od onih a verujem da ih ima koji hoce da izrade kineze da dodju do necega za dzabe, u zivotu to nisam radio ni za mnogo vece i vrednije stvari a ne za ove mizerije, samo hocu da dobijem poruceno i tacka.
Mislim da čovek mora biti poseban talenat da često dobija pogrešnu robu...
Ne vidim kakve to veze ima sa talentom al ajde, moje misljenje je bas kontra da su se kinezi izbezobrazili, sve cesce i cesce vidjam da je nekome stigla pogresna roba.