Ja narucih onaj sat sa Alija sto sam pisao pocetkom meseca, inace prva kupovina na Aliju, do sada sam kupovao na Ebay... I stigao sat sve u redu fizicki, i dam ga ja za poklon kao sto je i bio namenjen... Medjutim zali mi se devojcica da ne moze da podesi vreme na satu koje hoce, stoji tamo ono neko njihovo valjda... I nista ne moze i uzmem ja sat sve moguce kombinacije koje su mi pale na pamet ispritiskam i ne moze... Dodjem na net pogledam da li ima uputstvo neko ima i sad ja po tome i nece pa nece... Sad ono sto sam ja skontao je da na to dugme gde treba da se pritisne jednom da se menjaju odredjena podesavanja ne radi, a kada se koristi nesto na dugi pritisak tog istog dugmeta onda radi, nema sta drugo da bude... Pisao sam malopre kinezu da ne mogu da promenim vreme i da mi posalje kako da ga promenim, ali poslace mi isto sto sam nasao na netu... U principu ako ostane ovako da vreme ne moze da se promeni sto znaci da sat nije operativan ja cu to da mu snimim i posaljem lepo video snimak da vidi, sta mislite da li ce mi poslati novi ili odobriti povracaj novca bez vracanja sata u Kinu ? Da napomenem sat je placen 25 $ i hteli smo jos da narucimo, medjutim...