Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja sam oduševljen mojima, kvalitet izrade je bolji nego Police ili Carerra. Niko ne veruje da su koštale 11 dolara.

na slikama izgledaju super, kontam da su takve kod nas 3-4k. E sad meni se zenske od istog prodavca ne svidjaju, pa trazim neke druge polazirovane. Kupovao jos neko naocare a da je zaodovoljan?

Koji je fazon sa ali app i coinovima, skupio sam 100 i nemogu vise, dobio sam neki kupon od 1$ [emoji3] ocu još

Fora je u zvanju drugara da koriste Aliexpress -> povećavanje baze korisnika.

skupices 1000 do kraja sigruno ali ti ne znace nista koini..tipa 1 dolar ti bude snizeno ako uzimas preko 10...3 preko 30...tako nesto ne znam kako je tacno sada ali tako ide...svejedno i da iskoristis taj od 10 dolara opet ce te predmet izaci isto kao i sada jer su to fake popusti samo narod da se navuce ili jednostavno previse dobri dilovi nestanu za sekund

Bude lepih popusta, samo treba biti realan, recimo 15-25% uz odgovarajući kupon. Kurs dolara je visok, pa ove godine kupovina tehnike nije ni blizu tako zanimljiva kao pre. Merkam ovih dana SSD diskove, ali se trenutno ne isplati rizikovati.

Što da ne, ako su ok i povoljni. Ovi Netac što sam gledao su samo 10-ak procenata jeftiniji od Kingstona trenutno pa nema svrhe rizikovati. Da je kurs kao prošlo proleće sigurno bih naručio jedan za probu. Ista priča je bila i za kineske telefone, slušalice, i ostalo, a većina stvari što sam kupio na Aliju su bile pun pogodak.

Ja narucih onaj sat sa Alija sto sam pisao pocetkom meseca, inace prva kupovina na Aliju, do sada sam kupovao na Ebay... I stigao sat sve u redu fizicki, i dam ga ja za poklon kao sto je i bio namenjen... Medjutim zali mi se devojcica da ne moze da podesi vreme na satu koje hoce, stoji tamo ono neko njihovo valjda... I nista ne moze i uzmem ja sat sve moguce kombinacije koje su mi pale na pamet ispritiskam i ne moze... Dodjem na net pogledam da li ima uputstvo neko ima i sad ja po tome i nece pa nece... Sad ono sto sam ja skontao je da na to dugme gde treba da se pritisne jednom da se menjaju odredjena podesavanja ne radi, a kada se koristi nesto na dugi pritisak tog istog dugmeta onda radi, nema sta drugo da bude... Pisao sam malopre kinezu da ne mogu da promenim vreme i da mi posalje kako da ga promenim, ali poslace mi isto sto sam nasao na netu... U principu ako ostane ovako da vreme ne moze da se promeni sto znaci da sat nije operativan ja cu to da mu snimim i posaljem lepo video snimak da vidi, sta mislite da li ce mi poslati novi ili odobriti povracaj novca bez vracanja sata u Kinu ? Da napomenem sat je placen 25 $ i hteli smo jos da narucimo, medjutim...

Ja narucih onaj sat sa Alija sto sam pisao pocetkom meseca, inace prva kupovina na Aliju, do sada sam kupovao na Ebay... I stigao sat sve u redu fizicki, i dam ga ja za poklon kao sto je i bio namenjen... Medjutim zali mi se devojcica da ne moze da podesi vreme na satu koje hoce, stoji tamo ono neko njihovo valjda... I nista ne moze i uzmem ja sat sve moguce kombinacije koje su mi pale na pamet ispritiskam i ne moze... Dodjem na net pogledam da li ima uputstvo neko ima i sad ja po tome i nece pa nece... Sad ono sto sam ja skontao je da na to dugme gde treba da se pritisne jednom da se menjaju odredjena podesavanja ne radi, a kada se koristi nesto na dugi pritisak tog istog dugmeta onda radi, nema sta drugo da bude... Pisao sam malopre kinezu da ne mogu da promenim vreme i da mi posalje kako da ga promenim, ali poslace mi isto sto sam nasao na netu... U principu ako ostane ovako da vreme ne moze da se promeni sto znaci da sat nije operativan ja cu to da mu snimim i posaljem lepo video snimak da vidi, sta mislite da li ce mi poslati novi ili odobriti povracaj novca bez vracanja sata u Kinu ? Da napomenem sat je placen 25 $ i hteli smo jos da narucimo, medjutim...
ako si mu dao ocenu ili je protekcija istekla pisi propalo...ako je kinez imao dosta pozitivnih i ordera za taj sat verovatno ti je upao neki los primerak, ne verujem da je hteo da ti uvali

Hteo ne hteo to meni nije bitno sada, jos je bio kao poklon pa ti vidi kako mi bedno ispade... Uglavnom ocenu naravno nisam dao, protekcija ima jos oko 40 dana, ja sam mu pisao uglavnom kada dobijem odgovor pokusacu to sto mi kaze, mada ne verujem da ce ista da promeni dugme jednostavno ne reaguje...

Dokle traje ova akcija da za 10$ kupiš 20$ kupon? Jel taj kupon važi za sve proizvode na AliExpressu?

Mozes li mi poslati ipak tog prodavca jer mislim da cu jos komada da narucujem. :)
Od istog prodavca uzeo sto ti je dao nemanja123
Koristim ih skoro godinu dana, prezadovoljan
66WsZ7fMAvpIVH0wsNpS3EaIvxiifY9VdBlHTkWtE_8.jpg

Hteo ne hteo to meni nije bitno sada, jos je bio kao poklon pa ti vidi kako mi bedno ispade... Uglavnom ocenu naravno nisam dao, protekcija ima jos oko 40 dana, ja sam mu pisao uglavnom kada dobijem odgovor pokusacu to sto mi kaze, mada ne verujem da ce ista da promeni dugme jednostavno ne reaguje...

Ako se ispostavi da je problem u satu, slobodno snimi i otvori dispute, radio vec tako

Daj da vidim koji je sat u pitanju mozda mogu da pomognem.

U sustini dosta tih njihovih satova je komplikovano za podesiti a uputstva su im losa, i imas utisak da ne radi, al kad skontas u cemu je fazon posle je lako.

Uzimao sam ja ovo:
http://www.aliexpress.com/item/Top-...artz-Watch-Luxury-Designer-8/32221234179.html

Imajuci u vidu koliko kosta, sat izgleda jako lepo, dugmici i svi pokretni delovi ne deluju kao da ce se raspasti posle 2 dana nosenja. Narukvica je od ciste koze, doduse malo kratka za mene, ali mozes kupiti i duze za par dolara.

Sat je dosao sjajno upakovan u jako lepoj kutiji, sa sertifikatom na kineskom (naravno).

Stigao bank, posle 12 dana, 3 dana je u Pancevackoj posti camio paket, ejjj :'( da sam mogao preuzeo bih ga licno ali eto.

4e4d81d0fefb773dbc72fbb31ef05fd9.jpg

Uzimao sam ja ovo:
http://www.aliexpress.com/item/Top-...artz-Watch-Luxury-Designer-8/32221234179.html

Imajuci u vidu koliko kosta, sat izgleda jako lepo, dugmici i svi pokretni delovi ne deluju kao da ce se raspasti posle 2 dana nosenja. Narukvica je od ciste koze, doduse malo kratka za mene, ali mozes kupiti i duze za par dolara.

Sat je dosao sjajno upakovan u jako lepoj kutiji, sa sertifikatom na kineskom (naravno).

Baci neku fotku kad možeš.

Ja se razmisljam da kupim xiaomi power bank, ukucao sam na guglu izasao neki lik sa bencha kog su odrali posteno na carini. Kakva su vasa iskustva, ima li neko da je skoro narucio?

osim sto je skuplji od xiaomi power banka ne vidim sta mu je prednost?

Kvalitetnije je odradjen, moja iskustva sa ovom baterijom su skroz pozitivna. Takodje, mala je sansa da dobijes krivu stvar sto kod Xiaomi-ja je cest slucaj. Pored toga, imao sam prilike da vidim i dva Xiaomi primerka koja su izdahnula posle 2 meseca.

Kvalitetnije je odradjen, moja iskustva sa ovom baterijom su skroz pozitivna. Takodje, mala je sansa da dobijes krivu stvar sto kod Xiaomi-ja je cest slucaj. Pored toga, imao sam prilike da vidim i dva Xiaomi primerka koja su izdahnula posle 2 meseca.
Mnogo kopija ima tog xiaomi power bank-a. Viđao sam na netu da dobiju ljudi i neće da puni. Jedan lik je rasklopio, a unutra su bile one obične AA baterije

Vrh Dno