Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Dobri im ovi flash deals,ne mozes ni da stignes da kliknes na ponudu...

Mozes. Ja sam bio uhvatio par flesh dilova ali im je fora sto kad prodjes dalje na 90 % stvari imas da platis jos 63$ na postarinu i to ne dhl nego onu singapursku postu.

Ne znam meni su dostupni bili flash deals neki nisu ne razgrabi se sve odmah, doduse zavisi sta kupujete ja sam mogao da pazarim tako ali mi to nije bilo potrebno tj. taj predmet.

Evo primer

Kao popust 65% sa 15 na 5$, a na feedbacku se vidi da oduvek prodaje za 5-6$.

Prilozi

• ali.jpg
    ali.jpg
    163.4 KB · Pregleda: 201
Kupio sam preko intesa visa kartice sat 12$, 1h pre isteka sniženja. Na email je stigla poruka od alija : "Your Order No.__ has been cancelled because payment was not made before ___. If you would still like to buy this item, please reorder it at AliExpress.com." Na mom nalogu na intesa sajtu piše da imam nedospele obaveze- za iznos kupovine.
Šta radim _? Čekam ili pišem poštenim kinezima?

Cekas da ti se vrate pare na racun. 7-10 dana.

Jel hoće kinez da pošalje da drugu adresu ako se zamoli u napomeni,?

Promeni adresu pre kupovine....
mozes imati vise adresa pa izaberes koju zelis.
Neki hoce da posalju na drugu adresu, a neki su izriciti da ne salju.

Poslednja izmena:
Ma već sam poručio, kupovao sam 2 artikla (1 za mene) pa nisam hteo da petljam sa adresama, a išao sam na buy all, ostavio sam u komentaru drugu adresu, potvrdili su da je ok, nadam se da će biti.

da li neko moze da mi objasni kako bi recimo mogao kupiti akcije aliexpressa tj alibabe?? jako me zanima

Kako pa recimo da imas KES pa ih kupis.
Salim se jes ti ozbiljan?

da li neko moze da mi objasni kako bi recimo mogao kupiti akcije aliexpressa tj alibabe?? jako me zanima
Odes lepo kod brokera poneses pare i gotovo. Jedna akcija je trenutno $115 + 1% provizija za brokera, nemoj nista preko neta jer su to uglavnom prevare.
Ja ti sad ne bih preporucio kupovinu tih akcija jer u ekonomiji postoji pravilo ako se nesto pojavi u novinama to vise nije isplativo...

Odes lepo kod brokera poneses pare i gotovo. Jedna akcija je trenutno $115 + 1% provizija za brokera, nemoj nista preko neta jer su to uglavnom prevare.
Ja ti sad ne bih preporucio kupovinu tih akcija jer u ekonomiji postoji pravilo ako se nesto pojavi u novinama to vise nije isplativo...

Mislim da su Alibaba akcije ok investicija.. Mislim, ja licno nemam iskustva i neposedujem nikakve akcije, ali ako je do neke obicne percepcije, mislim da su investicije vezane za Alibabu, Google, Apple ok, generalno, sve tech kompanije koje dobro posluju, bar za sada naravno :) Pogotovo sto je Alibaba povezan sa Yahoo-om (mislim da poseduju 10%, a Yahoo bez obzira sto nije neposluje kao nekada ima dosta kul veza i sa tumblrom, itd.), salju robu svuda, lansirali su svoj nacin placanja Alipay, itd.. Yea, I'm kind of a fan :D hehehehehe

---

Inace, meni su sve transakcije prosle ok, nista od porudzbina nije otkazano.. Desilo se par puta kada je nesto bas bilo po super ceni da otkazu, sada je sve ok :) Vise sam nego zadovoljan

Poslednja izmena:
Danas naručio Xiaomi piston 2 i još mi nije potvrđena uplata. Nekim čudom mi je ostao "važeći" kupon koji nisam iskoristio 11.11 i naravno iskoristio ga pri kupovini danas, ne znam da li zbog toga. :)

Danas naručio Xiaomi piston 2 i još mi nije potvrđena uplata. Nekim čudom mi je ostao "važeći" kupon koji nisam iskoristio 11.11 i naravno iskoristio ga pri kupovini danas, ne znam da li zbog toga. :)
Ne sad se ceka na verifikaciju malo duze, dal zbog 11.11 videcemo.
Ja sam cekao ey sati na verifikaciju a obicno mi potvrde za 3-6 sati po mojoj uplati.

Potvrdili, prošla.
Ali na koju foru su mi ostali kuponi a važili samo za 11.11

To to nama kazi
Kao sto rekoh malo duze se ceka verifikacija.

Vidim u poslednje vreme da se uz ocene kupaca povremeno nalaze i fotografije, što je sjajna stvar, moguće je osim reklamnih fotografija proizvoda na stranicama prodavaca videti, uz ocenu i opis kupca, i realan izgled predmeta, plus eventaulne dodatke koji idu uz glavni proizvod.

Ima to vec duze vreme..te fotografije mnogo vise govore od bilo kakvog opisa proizvoda od strane prodavca.

Molim vas za savet po pitanju sledeće situacije. Poručio sam 2 Nillkin zaštitna stakla za Xiaomi Redmi 1 a dobio Nillkin zaštitno staklo za Xiaomi Mi3. Prodavac je Fantacy Technology i trenutno ne odgovara na poruku sa opisom situacijom.

Da li da otvorim disput i koliko bi bio svrsishodan u ovoj situaciji i za ovu vrednost robe? Ili su da poređem preko toga, probam prodati greškom isporučena stakla preko oglasa i poručim nova zaštitna stakla za Redmi 1S? Nešto treće?

Otvori dispute, ne isplati ti se vraćati nazad, ali traži neke pare nazad. Fantacy je poznat po lošoj komunikaciji, inače je ok u principu, meni je stiglo nekoliko paketa, i nikad nije bilo greške. Inače, najbolja iskustva imam sa Black peach prodavnicom, ali su zbog *****a prestali da šalju robu u Srbiju.

Molim vas za savet po pitanju sledeće situacije. Poručio sam 2 Nillkin zaštitna stakla za Xiaomi Redmi 1 a dobio Nillkin zaštitno staklo za Xiaomi Mi3. Prodavac je Fantacy Technology i trenutno ne odgovara na poruku sa opisom situacijom.

Da li da otvorim disput i koliko bi bio svrsishodan u ovoj situaciji i za ovu vrednost robe? Ili su da poređem preko toga, probam prodati greškom isporučena stakla preko oglasa i poručim nova zaštitna stakla za Redmi 1S? Nešto treće?
dobices sigurno full refund samo trazi i to je to...

AliExpress

Da li je neko uzimao ove Jordanke(crne)? Hteo bih da ih narucim, i da bude dobra kopija, a ne da se vidi lepak itd.

zCQ5JSE.jpg

Takodje i Nike Air Force 1 low i high bele me zanimaju.

MYdp2j0.jpg

Da li neko moze da mi preporuci nekog prodavca od koga narucivao i da je zadovoljan kvalitetom???

Hvala

Poslednja izmena:
Za kopije niko ne može da ti tvrdi šta će stići. Jer kinezi nemaju kontrolu kvaliteta, pa jedan par može da bude pristojan a drugi katastrofa.

Nazad
Vrh Dno