Ja sam proverio svoje dosadasnje kupovine i danas je 80% proizvoda cak i osetno skuplje. Onih 20% kosta isto ili neznatno manje.
Evo primer
Kao popust 65% sa 15 na 5$, a na feedbacku se vidi da oduvek prodaje za 5-6$.
Mozes da stavis 5 adresa samo izaberes dge da ti salju pri kupovini.Jel hoće kinez da pošalje da drugu adresu ako se zamoli u napomeni,?
Ma već sam poručio, kupovao sam 2 artikla (1 za mene) pa nisam hteo da petljam sa adresama, a išao sam na buy all, ostavio sam u komentaru drugu adresu, potvrdili su da je ok, nadam se da će biti.
da li neko moze da mi objasni kako bi recimo mogao kupiti akcije aliexpressa tj alibabe?? jako me zanima
Odes lepo kod brokera poneses pare i gotovo. Jedna akcija je trenutno $115 + 1% provizija za brokera, nemoj nista preko neta jer su to uglavnom prevare.da li neko moze da mi objasni kako bi recimo mogao kupiti akcije aliexpressa tj alibabe?? jako me zanima
Odes lepo kod brokera poneses pare i gotovo. Jedna akcija je trenutno $115 + 1% provizija za brokera, nemoj nista preko neta jer su to uglavnom prevare.
Ja ti sad ne bih preporucio kupovinu tih akcija jer u ekonomiji postoji pravilo ako se nesto pojavi u novinama to vise nije isplativo...
Ne sad se ceka na verifikaciju malo duze, dal zbog 11.11 videcemo.Danas naručio Xiaomi piston 2 i još mi nije potvrđena uplata. Nekim čudom mi je ostao "važeći" kupon koji nisam iskoristio 11.11 i naravno iskoristio ga pri kupovini danas, ne znam da li zbog toga.![]()
dobices sigurno full refund samo trazi i to je to...Molim vas za savet po pitanju sledeće situacije. Poručio sam 2 Nillkin zaštitna stakla za Xiaomi Redmi 1 a dobio Nillkin zaštitno staklo za Xiaomi Mi3. Prodavac je Fantacy Technology i trenutno ne odgovara na poruku sa opisom situacijom.
Da li da otvorim disput i koliko bi bio svrsishodan u ovoj situaciji i za ovu vrednost robe? Ili su da poređem preko toga, probam prodati greškom isporučena stakla preko oglasa i poručim nova zaštitna stakla za Redmi 1S? Nešto treće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari