Idi na Reject All . Ako se ne pojavi Edit , idi na Cancel request
i ponovi spor ali tek dan pred istek ili posle isteka roka za dostavu
jedan prosao, 4 ostalaOrder 3024060215706156: partially shipped
Prvi put vidim ovakvu poruku...u pitanju je 5 podupirača za biljke....ništa skupo...jel to znači da ću iz više pošiljki da dobijem ovo?
Buyer Protection
Still have questions? We're always here to help.
[*]24/7 LIVE CHAT
Stigle jutros 3 krpe što smo kupovali po 0.03$...skroz korektne
Ja nisam imao to [RS] u statusu. Samo da je pošiljka ušla u destinacionu državu.pa na osnovu statusa [RS]Arrived at local delivery center
Imaš gore opisano kako da dospeš do živog agenta pa probaj što pre da ga kontaktiraš.Stvarno su se ubezobrazili u dispute procesu. Ranije su uvek presudjivali u moju korist i to nikada nisam zloupotrebljavao...Elem, sadasnja situacija:
Kupim isti proizvod kod istog prodavca dva puta u roku od par minuta, ali stavim razlicite shipping adrese (jedan komad sam kupio za prijatelja i stavio njegovu adresu). Normalno, shipping mi naplati dva puta posto su bile dve odvojene transakcije sto je normalno obzirom na razlicite adrese. Par dana kasnije, prodavac oba oznaci kao poslate i u obe transakcije mi upise isti tracking broj, LA...HU. Znaci sistem j***no vidi da je identican broj upisan u dve transakcije koje imaju razlicite adrese i to mu nije u startu sumnjivo. Normalno, dobijem ja jedan paket sa dva ista predmeta spakovana i posaljem prijatelju jedan post ekspresom.
Prodavac ne odgovara na poruke. Naravno obe transakcije se istovremeno prebacile u finished posto su sa pracenjem, opet sistemu nije sumnjivo sto ima isti broj za pracenje. Otvorim dispute, stavim wrong address kao razlog (ponudjen razlog!). Istog trenutka bivam odbijen jer je navodno moj paket isporucen. PA I JESTE, ALI NA POGRESNU ADRESU ??!!. Dopunim dispute sa screenshot-om njihove stranice koji pokazuje RAZLICITE delivery adrese za ISTI tracking broj. I nakon dva dana me opet odbiju.
Objektivno, dobio sam predmet. Ali sam duplo platio shipping i imao dodatne troskove da posaljem ponovo prijatelju na njegovu adresu. I to cistom greskom prodavca koji se napravio pametan i iskombinovao sve u obe posiljke.
I say this because I care about you. And I know you are a good buyer. That's why I'm here to help you with this.
Ja nisam nista menjo ni dodavo adresu. Sve bez pracenja stizale u paketomatu UA,,, HU a koja ima pracenje donosi postar i potpis trazineko je pisao kao kad se salje na paketomat stavi se normalno adresa i postanski broj paketomata jer probao to neko.Narucio bih nesto neregistrovano pa mi je tako lakse nego da cekam dal ce postar da donese ili cu morati do poste po to.Posto sam video da je o tome pisano dal u ovoj ili u nekoj drugoj temi ovde na forumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari