We've sent your request to the relevant bank or financial institution. This will take 5-9 working days to process.
26.07.2023 refund zahtevan i odobren 12h kasnije,a novac legao na racun 28.07.Mnostvo stvari su izmenjali u poslednje 3 godine...
I stalno nesto menjaju.
Tako i refund . Ne odobravaju vise kao pre , ali kada odobre
proces traje par dana.
Pre je bilo 3-20 dana.
RaiffaisenKoja banka ?
meni je pisalo 2-6 dana i drugi dan uplacenoRefund odobravaju onog trenutka kada prodavac prihvati uslove i ima fore 4 ili 5 dana da da svoju ponudu. Ako nema odgovora nastupa AE sa svojom presudom. Ono što sam okačio je od juče kada je prodavac bez pogovora prihvatio uslove. Buni me obaveštavanje banke ili relevantne ustanove sa rokom 5-9 radnih dana a vikend je, možda će se nešta dogadjati sutra ili prekosutra.
Da uvek su bili brzi maks 3 danaRaiffaisen
Au Miki iskusni kupče na AE kakva pitanja postavljaš. Ako je prijateljica u pitanju onda idi na account i imaš valjda beše malo ispod sredine invite friend.Da li neko moze da mi pomogne gde da pronadjem u aplikaciji gde mogu da pozovem prijatelja da se registruje preko mog naloga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari